alicemgs Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 arkadaşlar lütfen yardım edin. soldatta bi servere girdiğimde jet yakıtı diye bir yazı çıkıyo.oyunu sadece izleyebiliyorum.oynayamıyorum.ne yapmam gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 soldatın hangi versiyonu yüklü[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alicemgs Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 son sürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hmmm anlamadım gariptir[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 join game menüsünde spectator tickini kaldır oyunaa seyirci olarak girmeyi ayarlamışsın[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.sayfasi.com Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bana işletim sistemi gibi geldi ama :hmm: neyse baranın dediği gibi spectatorden olabilir de cins bişeymiş ilginç.senin soldat 31.31 versiyon da olabilir.[signature][hline]counter strike by the way... (kantır strayk "baydı" vğey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar