alicemgs Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 arkadaşlar lütfen yardım edin. soldatta bi servere girdiğimde jet yakıtı diye bir yazı çıkıyo.oyunu sadece izleyebiliyorum.oynayamıyorum.ne yapmam gerekli
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 soldatın hangi versiyonu yüklü[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 hmmm anlamadım gariptir[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn
barantunc Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 join game menüsünde spectator tickini kaldır oyunaa seyirci olarak girmeyi ayarlamışsın[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.sayfasi.com Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bana işletim sistemi gibi geldi ama :hmm: neyse baranın dediği gibi spectatorden olabilir de cins bişeymiş ilginç.senin soldat 31.31 versiyon da olabilir.[signature][hline]counter strike by the way... (kantır strayk "baydı" vğey)
Öne çıkan mesajlar