Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sağlık raporu + reçetyel alınan bir ilaç var ilaç aldık fakat eksik var, dozajı raporda yanlış yazıldığı ve sisteme o şekilde işlendiği için eczane reçeteyle vermiyor raporu değiştrdik, sehven yazılmış diye yazı aldık hastaneden diyelim sağlık bakanlığından hangi birim halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sağlık bakanlığından danışmanlığı ara oraya sor o halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 e git bi reçete daha versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 aynı ilaç olduğu için sorun ya günde bir tane alacağın 7 kapsüllü ilaç yazsınlar sonra günde 2 tane içmen gerekiyormuş doktora durumu anlattın bir daha yazdı ilacı 3. gün yeni reçeteyle gidince sen alamassın, daha ilacın bitmemiş diyor ya eczacılar, bu durum sisteme ilk girilen reçeteyi/raporu 2x7 şeklinde revize etme durumunu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 şimdi emin değilim... ama şöyle bi durum var; gayet de ikinci bir reçete götürdüğünde onu da veriyor. durumu sçıklayayım. A ilacını 1x7 yazdı. ertesi gün ağrımı kesmedi; tekrar gittim. 2x7 yazdı. onu da alıyorum. sistemin onayladığı bu tür durumla karşılaştım... bence bi şansını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Onu eczane degistiriyo sanirim. Benim insulini yanlis yazmislardi . Ha bi dakka bu direk raporda yanlis. Onu raporu aldigin yerden duzelttiriyosun. Yeni rapor giriyolar online sisteme, sonra o aldigin ilacin uzerini tamamliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 riglous said: şimdi emin değilim... ama şöyle bi durum var; gayet de ikinci bir reçete götürdüğünde onu da veriyor. durumu sçıklayayım. A ilacını 1x7 yazdı. ertesi gün ağrımı kesmedi; tekrar gittim. 2x7 yazdı. onu da alıyorum. sistemin onayladığı bu tür durumla karşılaştım... bence bi şansını dene. Ilac 5 liralik apranax ise sikinti olmuyo ama pahali ilac direk ekmek karnesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 1- git hastaneye raporu duzeltsinler. 2- bazi ilaclarda -raporluda olsa dozaj belli yani apranax 1*1 <3 kutu ise onu 2*1 (6 kutu ) bile yazsa raporda sgk odemeyebiliyor 3- salak gibi ustune yazilanlari kendi paranla alamadigin ilaclar da var.yani yukaridaki ornekte fazla 3 kutu ilaci almak istesen parasiyla alamadigin ilaclar var. 4- saglik sosyal guvenlik sistemini toptan kaldirsalar da farkli bakis acilari kazansak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 dana yazmış gerçi de raporu yeniden alman lazım düzgün şekilde, rapor dışında alıcaksan kendi cebinden ödüyorsun sallıyorum 3 ayda 3 kutu veriyorsa 4. yü parayla alıyorsun ama tabii her ilaç böyle olmayabilir yeşil reçetesi bilmemnesi var bu işin. kısacası git bi daha rapor al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 bu arada 1*7 o ilac 1 seferde 7 tane olarak alacaksin demek.. 1*1 / 7 tb gunde 1 defa 1 tb 7 gun boyunca demek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bu yurtdışı temin ilaçtı ankara bahçelievler sgm ye durumu anlatan dilekçe yazılarak düzeltildi reçeteyi ve raporu da yenilemek gerekiyor dilekçenin ekine koyuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar