Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sağlık raporu + reçetyel alınan bir ilaç var ilaç aldık fakat eksik var, dozajı raporda yanlış yazıldığı ve sisteme o şekilde işlendiği için eczane reçeteyle vermiyor raporu değiştrdik, sehven yazılmış diye yazı aldık hastaneden diyelim sağlık bakanlığından hangi birim halleder
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sağlık bakanlığından danışmanlığı ara oraya sor o halleder
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 aynı ilaç olduğu için sorun ya günde bir tane alacağın 7 kapsüllü ilaç yazsınlar sonra günde 2 tane içmen gerekiyormuş doktora durumu anlattın bir daha yazdı ilacı 3. gün yeni reçeteyle gidince sen alamassın, daha ilacın bitmemiş diyor ya eczacılar, bu durum sisteme ilk girilen reçeteyi/raporu 2x7 şeklinde revize etme durumunu soruyorum
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 şimdi emin değilim... ama şöyle bi durum var; gayet de ikinci bir reçete götürdüğünde onu da veriyor. durumu sçıklayayım. A ilacını 1x7 yazdı. ertesi gün ağrımı kesmedi; tekrar gittim. 2x7 yazdı. onu da alıyorum. sistemin onayladığı bu tür durumla karşılaştım... bence bi şansını dene.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Onu eczane degistiriyo sanirim. Benim insulini yanlis yazmislardi . Ha bi dakka bu direk raporda yanlis. Onu raporu aldigin yerden duzelttiriyosun. Yeni rapor giriyolar online sisteme, sonra o aldigin ilacin uzerini tamamliyosun.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 riglous said: şimdi emin değilim... ama şöyle bi durum var; gayet de ikinci bir reçete götürdüğünde onu da veriyor. durumu sçıklayayım. A ilacını 1x7 yazdı. ertesi gün ağrımı kesmedi; tekrar gittim. 2x7 yazdı. onu da alıyorum. sistemin onayladığı bu tür durumla karşılaştım... bence bi şansını dene. Ilac 5 liralik apranax ise sikinti olmuyo ama pahali ilac direk ekmek karnesiyle
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 1- git hastaneye raporu duzeltsinler. 2- bazi ilaclarda -raporluda olsa dozaj belli yani apranax 1*1 <3 kutu ise onu 2*1 (6 kutu ) bile yazsa raporda sgk odemeyebiliyor 3- salak gibi ustune yazilanlari kendi paranla alamadigin ilaclar da var.yani yukaridaki ornekte fazla 3 kutu ilaci almak istesen parasiyla alamadigin ilaclar var. 4- saglik sosyal guvenlik sistemini toptan kaldirsalar da farkli bakis acilari kazansak..
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 dana yazmış gerçi de raporu yeniden alman lazım düzgün şekilde, rapor dışında alıcaksan kendi cebinden ödüyorsun sallıyorum 3 ayda 3 kutu veriyorsa 4. yü parayla alıyorsun ama tabii her ilaç böyle olmayabilir yeşil reçetesi bilmemnesi var bu işin. kısacası git bi daha rapor al.
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 bu arada 1*7 o ilac 1 seferde 7 tane olarak alacaksin demek.. 1*1 / 7 tb gunde 1 defa 1 tb 7 gun boyunca demek ..
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bu yurtdışı temin ilaçtı ankara bahçelievler sgm ye durumu anlatan dilekçe yazılarak düzeltildi reçeteyi ve raporu da yenilemek gerekiyor dilekçenin ekine koyuyorsunuz
Öne çıkan mesajlar