Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 OPERA Madam Butterfly Bir Japon kadını ve Amerika'lı teğmen arasında geçen hüzünlü aşk hikayesi... Tarih / Saat: 25 Ocak / 20.00 Mekan: AKM Tel: 0212 251 56 00 Ben büyük ihtimalle gidemiycem şimdi haberim oldu ama umarım içinizden biri benim yerime de seyreder...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Rusya'da seyretmiştim baya önce bu oyunu, tabi rusça olunca bi kısmından pek birşey anlaşılmıyordu, bir de Türkçe'sini izlemek isterim..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Vaaay Rusya'da opera seyretmek... Cidden kıskandım :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu pek çıkaramamıştım ama oyunu izlediğim salon dillere destan bir salondu gerçekten =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerubim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 sanırım 3 hafta önce bir gösterimi daha vardı sanırım. ya da o civarda bir tarifte. ben ona gitme şansı buldum. süperdi. mutlaka izleyin diyorm yine. ha eger yok italyancaydı opera anlamam etc. diyecekseniz yanılıyosunuz. tepede bir adet ekran güzel güzel bir çeviri yapmışlar. okuyosunuz anlıosunuz.[signature][hline]"In despair, there are the most intense enjoyments, if one is acutely aware of one's own hopelessnes"" Fedor Dostoevsky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar