Melkor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Hemen hemen internet icin kullandıgım bilgisayarım teklemeye başladı.(bilgisayarın sanırım 6 yılı doldu geciyor..) Teknik özellikleri saymakla bitmiyor.. Bende bilmiyom zaten ayrıntıları.. Basitce p3 550 mhz / 192 sd ram 133mhz / 8.4 gb 5400 rpm hdd .. anakart hakkında en ufak bir fikrim yok. üstündeki kodları netten arastırıyorum :p Dün bilgisayar hic acilmiyordu. Hayatımada duymadıgım bir ses ile baslıyor ve goruntu gelmiyordu. Yani adete bilgisayarın baslangıctaki "bip" sesini aragaz çekiyormus gibi ciktigini hayal edin. işte öyle başlayıp görüntü vermiyordu.. Daha sonra ekran kartını cıkarıp arkadasımın bilgisayarında denedik calısıyor. bunun üzerine her şeyi söküp tekrar taktım Su anlarda calısıyor ancak herhan gene gidebilir.. Mesela yarım saat evvel ethernet kartını görmüyordü..Ondan önce ses kartını tanımıyordu. Simdilerde cd romu görmüyor. (ne bios ta nede windowsta ) Hdd dem arada bir başlamıyor.. Yani bilgisayarın açılısında hic oralı olmuyor.. Tek dogru düzgün çalışan işlemcim.. Sanırım.. Neyse ne yapmam lazım bilmiyorum. Hazır parada bulmuşken (bayram vs ) bu makinayı ufakta olsa bir upgrade mi etsem. Yoksa deymezmi ? Veya en kısa yoldan bu sorunları nasıl çözebiliriz.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 r.i.p[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Abi o bilgisayara upgrade yapamazsın ki. Müzeden parça çalman lazım o anakarta uyumlu olsun falan diye :P Yeni bir sistem toplamanın zamanı gelmiş bence :/[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yeni bir sistemim var.. Bununla sadece internete giriyorum chat/download/upload/surf vs icin.. Sırf download icin günün 20 saati calısıyordu .. Su zamanlarda ise kapatmaya korkuyorum.. :p Biraz daha para bulup ufaktan bir xpc almam lazım.. Off tamda rahata kavustum derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar