Ceday Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 walla cok güzel film, ben oldukça begendim. sinemalra geldigi zaman kacırmayın derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 acaba etrafta dolaşiomu filmin vcdleri falam[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 bilmiyorum, divx ten izledim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2003 ehe biz teknoloji garibanıyız evede dvd player var ööle boş boş duruyor walla bi cd writerim olsa bide kablo netim bide ekran kartım bide laptopum *!hayellere dalar hemde balıklama*[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 beyenmedim , ....[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 bekliyodum jovi ne zaman mesaj atıcak diye :))[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 ben soundract ine hasta oldum 2 haftadır sadece onu dinliyorum...[hline]g: bir zamanlar fakir ama gururlu bir genc vardi hatirlar misin b: "honearrrrghh, shrak"ha ne ? g: yuuu shaaalll noooottt paassssss !! :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 soundtrack? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 önce düzeltmeyi yapayım filmin adı "8 mile" s yok ayrıca filmi beğenmeyenler çoğunlukta .. pozitif yan olarak eminem in rolünü gösteriyolar onun dışında senaryo falan çok sönükmüş ama ben eminem in hayatını merak ettiğimden ve daha da önemlisi brittany murphy faktöründen dolayı filmi izleyecem[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Evet sabırsızlıkla beklediğim filmlerden biri... :tebrikz:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 eminem sucks[hline]Existence is suffering, and the cause of suffering is desire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 You better … Lose yourself in the music, the moment you own it You better never let it go You only get one shot, do not miss your chance to blow This opportunity comes once in a lifetime You better … Lose yourself in the music, the moment you own it You better never let it go You only get one shot, do not miss your chance to blow This opportunity comes once in a lifetime[hline][i]g: bir zamanlar fakir ama gururlu bir genc vardi hatirlar misin b: "honearrrrghh, shrak"ha ne ? g: yuuu shaaalll noooottt paassssss !! :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xes Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Fragmanını izledim bende sabırsızlıkla bekliyorum...[hline]Bir yerde kücük insanlarin gölgesi uzuyorsa orada güneş batiyor demektir..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 ewt Slashin gelsin gidelim dimi yani lol ..... 8mile gitmedim filmine zaten ama beyemedim yinede, diyorum yinede cokta rahatim lol oyle seyede zaten para kaptirmam one change one.... kulahima anlatsin Eminem yani genel olarak rapten hoslanmiyorum ediyorum.. ki ben o rape bok atan atan Metalcilerden de degilim (laf atmak gibi olmasin yani ondan dedim) bu film eminemin hayat hikayesise de ... cok komik bukdar insanin hayat hikayesi yok buadamin sanki sufer birsey yapmista kucuklu buyuklu ogrenelim diye neler yapmislar ? (lol ne yalan soyligim konuyuda tam biliyorum aslinda) [hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier [Bu mesaj canjovi tarafından 18 Ocak 2003 11:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 ya olm o şarkıyı filmin en sonuna koymuslar, sinir oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Jovi eminem bos ha? En son sen ne zaman Grammy Kazandın? Adam dogaclma Muzık yapıyo ve bu isin bitirmis bende Rap sevmem ama adamın sarkılarının sozleri gercekten de hayattan ve etkileyici. Ben adamın avukatı falan degilim ama bos olmadigini gösterdi kalite cizgisi giderek yukseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 tamam kaliteli lol her grammy alan zaten iyi diyosan birsey diyemem sana, film tek amacida suan cok populer oldugu icin en cok para kiricak adam basardilarda ... adammi kalmadi yani[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 zaten bu rap alayi butunden kalitesiz bir alt kesim muzigi inkar edenler vardir kesin ama bu boyledir ha ben demiyorum herkez classic muzik dinlesin soyluyorum sadece[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ota boka grammy verilen bir dünyada grammy ne zamandan v-beri kalite ölçme birimi ?[hline]Before you die, you see the ring kings of chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bence Eminem Amerika'da protest müziğin önde gidenidir en başlarda sevememeişdim keratayı şarkı sözlerini okuyunca sıkı bir Eminem hayranı oldum her zaman arkasındayım *!You better … Lose yourself in the music, the moment you own it You better never let it go You only get one shot, do not miss your chance to blow This opportunity comes once in a lifetime* sabırsızlıkla bekliyorum filmini sadece meraktan ehe :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 biraz önce bitirdim filmi cd çok kalitesizdi aslında baya bi kesildi film ona rağmen ortalama bi film diyebilirim baya eleştiri aldı aslında yani ne bilim .. rap seviyosanız görmelisiniz diyim ben eminem mütiş ama. adamda yetenek var şimdi allahtan kamera karşısında nası durulması gerektiğini çözmüş adam helal olsun dedim iyi işler yapacak[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Evet merak ediyordum eminemin hayatını falan gidicem tatilde bayramda birgün kaçıp ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Neye kime göre eleştirip nasıl yargıladığınızı yazarsanız daha manalı olur. Ne grammy nede "bana göre" mantıklı eleştiriler değil. "Oy oy eminem"i Eminem'den daha çok sevsemde kendini ifade etme şansı bulamayan büyükçe bir topluluğa söz verilmesini sağladığı için saygı duyarım. Filimini izliycem, hayatınıda çok merak ediyorum.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 canjovi acaba sen şu "it's my life" şarkısını söyleyen adamımı yarı tükçe falan yazmaya çalıştım eğer doğru biliyorsam bonjovi olması lazım değilmi okunuş falan olarak?? :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar