DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Yıllık iznimi bu taraflarda geçireyim diyorum. Daha önce gitmedim, sadece kulaktan dolma bilgilerle güzel yerler olduğunu duydum. sırtıma bi çanta ve çadır alıp bi hafta bu taraflarda geçirmek istesem nasıl bir rota izlemeliyim, nerelere gidilir, nerelerde kalınır, kimlere danışılır bir yol gösterebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 nasil bi rota istiyorsun fethiyeden zaten yakin dolmusa binip gidiyosun ya da kelebeklere ölüdenizden tekneyle de gidebilirsin tavsiye etmem yillik iznini kabakta yorularak geçirmeni. kaşa falan git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kabak'a gideceklere reflections camping'i tavsiye ederim. ilk kurulan camping yerlerinden biri kabak'taki, diğerlerine göre nispeten daha kafa dinlemelik. earthbag'ler falan var. yarın öbür gün oraya geçicem ben de, fethiyedeyiz şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 @fistan: abi işte nerde kamp yapılır, nerelere gidilir. hiç bilmediğim yerler. tavsiye olarak nereden başlayıp, nerede bitirmeliyim. nerelerde durup konaklamalıyım onları öğrenmek için sordum. @yav: senin rota ne abi? kamp alanlarında kendi çadırını mı kuruyorsun yoksa oradakilerden mi yararlanıyorsun. ne önerirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 fethiye'de ev var şimdilik ordayız, çıkıp ölüdeniz'e gitcez gelcez bugün. Tam gezgin modunda sayılmayız yani. Cuma gibi de Kabak'taki reflections'a gitcez. Onların çadırlarını kullanacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar