Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 [Bu mesaj Footlocker tarafından 24 Ocak 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 özentilik yaptım ama ossun[signature][hline]Erkinesto Clan : Knights Level: 5x Roque-Assasian
pesmerge Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: AgA, 24 Ocak 2005 19:57 tarihinde demiş ki: yaw arkadasim sen bu elemani nasil gormessin yaa her tasin altindan burial cikiyo aslinda alla allaaaa baba yanlış anlama tanımas olurmuyum hiç ben onu sadece şaka takıldım. birlikte az apos doğramadık onunla. ha bu arada halberdin için üzgünüm. kendini daha ii kollamalısın :( ...[signature][hline]pesmerge lvl 5x Blade Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 çalma olayı nasıl oluyo..yani nasıl savunabılırız hırsızlıga karsı kendımızı[signature][hline]Erkinesto Clan : Knights Level: 5x Roque-Assasian pesmerge Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bilmem. Bu güne kadar daha beni hortumlamaya cesaret eden olmadı :) Eğer çıkarsa anlatırım. Ha bu arada ben ev kullanıcısı değilim. Cafeden bağlanıyorum ve cafede çoğu insan benim şifremi bilir, işin güzel yanı bu. Karşılıklı güven olduğu sürece birşey olmas bence...[signature][hline]pesmerge lvl 5x Blade Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ben ev kullanıcısıyım o konuda bi sorunum yok[signature][hline]Erkinesto Clan : Knights Level: 5x Roque-Assasian pot Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ares teim orc assain Paticik serdary76 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Merhaba arkadaşlar :) Formunuzu malesef yeni keşfettim ve son 1 haftadır deli gibi yazdıklarınızı çözmeye çalışıyorum :D Walla söylemesi ayıp yaratıklardan 42lvl bir mage'im fakat formunuz sayesinde anladıgım kadarıyla bu lvl'a kadar ot gibi gelmişim ;( Neyseee fazla uzatmadan kendimi tanıtayım dedim, umarım sizlere layık bir savaşçı olabilirim ilerde ve güzel clanlar oluştururuz :))) Kendinize iyi bakın ve sevgilerrrrr... Nick: crazyakrep - ares BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 pesmerge seni gecimde otur ağla olm yok ben giremedim vay benim işim vardı vay lag var gecimde gör sen otur ağla aydın :-)[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( pesmerge Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 :) Buri olm kıskanma, derler ya nazar etme nolur, çalış senin de olur hehehehe sen daha yolun başındasın...[signature][hline]Name...: pesmerge Job......: Blade Server..: Ares Level....: 57 Np........: 4605 Manner..: 370 Clan......: Eternals (Accık liderim :P) BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Herhangi bir boss gördüünde yada Centaura giderken çaırırsın ama dimi.Lag olmasa varya.....NECi yi geçtim heralde gerci o girmiyor fasla ama olsun geçtim yinede :-) (lem yolun başımı kaldı sen 57 sin ben 56 ) [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 24 Ocak 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] pesmerge Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 lem sen yalvarmadın mı boss keserken bana da parti at diye. ahah ben de kabahat. seni partiye aldım. :P[signature][hline]Name...: pesmerge Job......: Blade Server..: Ares Level....: 57 Np........: 4605 Manner..: 370 Clan......: Eternals (Accık liderim :P) BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bir daha boss çıkınca gelen ne olsun :rock: [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 24 Ocak 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] grelynx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 grry , human , 46 , assasin[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ben ben bende aresteyim :P[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals BLue_dEEp Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 BENDE ARESTEYİM :) BURİ CABUK GEL ESLANTA SHAULA CIKMIŞ PEŞ SENİ CAĞIRIYO :):):):):):) :P:P:P:P:P[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Np......:257 Manner:269 Clan....:Eternals Thadeus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Biz varız İmAnGucu Ailesiii.... BLue_dEEp Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ERKİN SENDE ARES TEMİSİN OLM SİZİN KNİGHT CLANI HALA EZİK Mİ :) SEN BENCE DEĞİŞTİR O CLANI BABACIM :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Np......:257 Manner:269 Clan....:Eternals BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 pesmerge = şıracı blue deep = bozacı..[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( xantia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Burial beni hatırlar mı bilmem 8 gündür girmiyordum oyuna . Demin girdim hemen bir apos acil yatış . Daha 2. Apostate de kabak gibi yattım lagtan :) . Sanırım bu lag genel bir problemmiş . Bir iki gün daha girmeyeyim veya sadece satış yapayım bari . Ben vallaha arkadaşlar Rome: Total var ve dawn of war takıldım ve sanırım bu oyun beni bunalttı . Bir oyunda bu kadar lag olmaz adam gibi 1 server yeterken 2. ve 3. serverlar kabak tadı verdi , beni artık ya WoW yada Everquest 2 paklar . ---------------------------------------------------------- Earwen / lvl 57 Rogue /ChamberOfTheKnigths (lider) Ares1 nadirende Ares 2 BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Korhan abi bilinc ve ben seni bekliyoruz oyuna kaç gündür....[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :( BLue_dEEp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 HEHEHE GÜLELİM Mİ BUNA AYIP OLMASIN HADE GÜLERİZ Bİ ARA EHEHEHEHE :P:P:P:P:P:P[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Np......:257 Manner:269 Clan....:Eternals Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 marti. olm şu imzanı ufalt bide küçük harfle yaz la.. Karşımda biri bağırıomuş gibi hissediom :-p (şimdi bu sazanlayıp "sen kimsin" diycek bende uçacam burdan :-P)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" Nikomedon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bende varım Areste Genelde Ares2 Nikomage_TR şimdilik 36[signature][hline]Nikomedon BLue_dEEp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 baba olur arada öle birilerine battı biraz ondan gülüyom :):):):):):)[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Np......:257 Manner:269 Clan....:Eternals Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/812441-ares-de-kimler-var/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 çalma olayı nasıl oluyo..yani nasıl savunabılırız hırsızlıga karsı kendımızı[signature][hline]Erkinesto Clan : Knights Level: 5x Roque-Assasian
pesmerge Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bilmem. Bu güne kadar daha beni hortumlamaya cesaret eden olmadı :) Eğer çıkarsa anlatırım. Ha bu arada ben ev kullanıcısı değilim. Cafeden bağlanıyorum ve cafede çoğu insan benim şifremi bilir, işin güzel yanı bu. Karşılıklı güven olduğu sürece birşey olmas bence...[signature][hline]pesmerge lvl 5x Blade
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ben ev kullanıcısıyım o konuda bi sorunum yok[signature][hline]Erkinesto Clan : Knights Level: 5x Roque-Assasian
serdary76 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Merhaba arkadaşlar :) Formunuzu malesef yeni keşfettim ve son 1 haftadır deli gibi yazdıklarınızı çözmeye çalışıyorum :D Walla söylemesi ayıp yaratıklardan 42lvl bir mage'im fakat formunuz sayesinde anladıgım kadarıyla bu lvl'a kadar ot gibi gelmişim ;( Neyseee fazla uzatmadan kendimi tanıtayım dedim, umarım sizlere layık bir savaşçı olabilirim ilerde ve güzel clanlar oluştururuz :))) Kendinize iyi bakın ve sevgilerrrrr... Nick: crazyakrep - ares
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 pesmerge seni gecimde otur ağla olm yok ben giremedim vay benim işim vardı vay lag var gecimde gör sen otur ağla aydın :-)[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
pesmerge Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 :) Buri olm kıskanma, derler ya nazar etme nolur, çalış senin de olur hehehehe sen daha yolun başındasın...[signature][hline]Name...: pesmerge Job......: Blade Server..: Ares Level....: 57 Np........: 4605 Manner..: 370 Clan......: Eternals (Accık liderim :P)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Herhangi bir boss gördüünde yada Centaura giderken çaırırsın ama dimi.Lag olmasa varya.....NECi yi geçtim heralde gerci o girmiyor fasla ama olsun geçtim yinede :-) (lem yolun başımı kaldı sen 57 sin ben 56 ) [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 24 Ocak 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
pesmerge Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 lem sen yalvarmadın mı boss keserken bana da parti at diye. ahah ben de kabahat. seni partiye aldım. :P[signature][hline]Name...: pesmerge Job......: Blade Server..: Ares Level....: 57 Np........: 4605 Manner..: 370 Clan......: Eternals (Accık liderim :P)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bir daha boss çıkınca gelen ne olsun :rock: [Bu mesaj BuRiAL_TR tarafından 24 Ocak 2005 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 grry , human , 46 , assasin[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
AresMajere Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ben ben bende aresteyim :P[signature][hline]Server: Ares1 & Ares2 Nick: AresMajere Race: Human Class: Priest (Buffer & Massive Healer) lvl: 5x Clan: Eternals
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 BENDE ARESTEYİM :) BURİ CABUK GEL ESLANTA SHAULA CIKMIŞ PEŞ SENİ CAĞIRIYO :):):):):):) :P:P:P:P:P[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Np......:257 Manner:269 Clan....:Eternals
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ERKİN SENDE ARES TEMİSİN OLM SİZİN KNİGHT CLANI HALA EZİK Mİ :) SEN BENCE DEĞİŞTİR O CLANI BABACIM :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Np......:257 Manner:269 Clan....:Eternals
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 pesmerge = şıracı blue deep = bozacı..[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
xantia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Burial beni hatırlar mı bilmem 8 gündür girmiyordum oyuna . Demin girdim hemen bir apos acil yatış . Daha 2. Apostate de kabak gibi yattım lagtan :) . Sanırım bu lag genel bir problemmiş . Bir iki gün daha girmeyeyim veya sadece satış yapayım bari . Ben vallaha arkadaşlar Rome: Total var ve dawn of war takıldım ve sanırım bu oyun beni bunalttı . Bir oyunda bu kadar lag olmaz adam gibi 1 server yeterken 2. ve 3. serverlar kabak tadı verdi , beni artık ya WoW yada Everquest 2 paklar . ---------------------------------------------------------- Earwen / lvl 57 Rogue /ChamberOfTheKnigths (lider) Ares1 nadirende Ares 2
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Korhan abi bilinc ve ben seni bekliyoruz oyuna kaç gündür....[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 HEHEHE GÜLELİM Mİ BUNA AYIP OLMASIN HADE GÜLERİZ Bİ ARA EHEHEHEHE :P:P:P:P:P:P[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Np......:257 Manner:269 Clan....:Eternals
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 marti. olm şu imzanı ufalt bide küçük harfle yaz la.. Karşımda biri bağırıomuş gibi hissediom :-p (şimdi bu sazanlayıp "sen kimsin" diycek bende uçacam burdan :-P)[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
Nikomedon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bende varım Areste Genelde Ares2 Nikomage_TR şimdilik 36[signature][hline]Nikomedon
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 baba olur arada öle birilerine battı biraz ondan gülüyom :):):):):):)[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:mage Server.:Ares Lvl......:5X Np......:257 Manner:269 Clan....:Eternals
Öne çıkan mesajlar