monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 mamp açtım basit bi routing yapmaya çalışıyorum bir türlü yapamadım sorun kodda mı yoksa farklı birşey mi yapmam gerekiyo bilmiyorum bir yardım eder misiniz ? app.js var app = angular.module('admin', ['ngRoute', 'ngAnimate', 'toaster']); app.config =(['$routeProvider', function ($routeProvider) { $routeProvider. when('/login',{ title: 'Login', templateUrl: 'admin/login.html', controller: 'authCtrl' }) .when('/logout', { title: 'Logout', templateUrl: 'admin/login.html', controller: 'logoutCtrl' }) .when('/dashboard', { title: 'Dashboard', templateUrl: 'admin/index.html', controller: 'mainCtrl' }) .when('/', { title: 'Login', templateUrl: 'admin/login.html', controller: 'authCtrl', role: '0' }) .otherwise({ redirectTo: '/login' }); } ]); app.controller("mainCtrl", function($scope) { }); app.controller("authCtrl", function($scope) { }); app.controller("logoutCtrl", function($scope) { }); index.html <!DOCTYPE html> <html ng-app="admin"> <head> <!-- Standard Meta --> <meta charset="utf-8" /> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1" /> <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=1.0"> <!-- Site Properities --> <title>Index</title> <script src="../cdn/scripts/jquery-1.11.0.min.js"></script> <script src="../cdn/scripts/admin/angular.js"></script> <script src="../cdn/scripts/admin/angular-animate.js"></script> <script src="../cdn/scripts/admin/angular-route.js"></script> <script src="../cdn/scripts/admin/toaster.js"></script> </head> <body ng-controller="mainCtrl"> <a href="#/login">Login</a> <div ng-view></div> <script src="../app/app.js"></script> </body> </html> Bir tane de düz login.html sayfam var partial olarak. angulara yeni başladım başladığım gibi tıkanıp kaldım ya herşeyi bırakıp gidesim geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Console daki js exception i nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konsol hicbisey basmiyor 0 error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 app.config =(['$routeProvider', function ($routeProvider) { böyle değil de app.config(function($routeProvider) { diye devam ettiğimde düzeldi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 app.config =(['$routeProvider' ile baslayan syntax dogru olmali, enterasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 [] minification icin gerekli, kullanmayacaksan bi onemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 monoscope said: app.config =(['$routeProvider', function ($routeProvider) { böyle değil de app.config(function($routeProvider) { diye devam ettiğimde düzeldi durum. module e ait config methodunu çalıştırmak yerine atama yapmışsın minify etsende etmesende [] içinde bağımlılıkları atamanda fayda var, alışkanlık olur en azından said: app.config(["$routeProvider", function($routeProvider) { gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar