DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 25 Ocak 2005 18:49 tarihinde demiş ki: antalya da adsl port u ayarlanır.. cüz-i miktara tabii *zarf atar* Daha ne bekliyorsun o zaman ? =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yok Alfabetik ordır diil dediim zımbırtı. Nokta virgul bi boşluk gereksiz track number ayıklanması vs. Yani mp3 klasörünü ben eklediğim zaman listeme. f3 le her istediimi bulabiliyorum mesela eah[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 değiş tokuş olayina gircek warsa benim arşivin where is it le logu tutulmuştur. aklınız da bulunsun . trade edecek warsa mailleşelim. izmir olan warsa kargoylada ugrasmayiz. cook ama cook arayipda bulamadiginiz bişi warsa , trade e de gerek yok :)[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Saol Alexicim duzenliler genel olarak =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar