_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 arkadaslar kulagimiza gelen garip bi extended deckini modifiye edip takim halinde oynamaya basladim, ne gariptir ki gorundugunden cok guzlu cikti kombo :) iste size listesi kendiniz de deneyin begenen olursa oynayabiliriz appr den... 4 Tainted Isle 4 Underground River 12 Swamp 1 Iname,Death Aspect 3 Nantuko Shade 4 Priest of Gix 4 Kokusho, the Evening Star 1 Mystical Tutor 3 Recurring Nightmare 4 Living Death 4 Careful Study 4 Buried Alive 4 Jet Medallion 4 Dark Ritual 4 Phyrexian Arena SB:4 Diabolic Edict SB:4 Mana Leak SB:4 Engineered Plague SB:1 Terror SB:2 Chainer's Edict genel olarak bir living death le bitirmeye calisiyor deck anlamadiginiz kisimlar varsa sorun, affinity bunu yener goblin buna cakar demeyin allahaskina 4 living death main oynuyoruz yani, :) yorumlarinizi bekliyorum... [Bu mesaj _azazel_ tarafından 12 Ocak 2005 09:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 4 dark ritual la goblini bilmem de her judge cakar buna extended da :P[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 destenin bikaç sorunu var 1) dark ritual banned (extanded da) 2) priest of gix'e eratta geldi ... (3 manayı oyuna sadece ELDEN oynandığında veriyo) 3) 4 tane buried alive çok olmuş... ama buna benzer bi fikir benim de aklıma gelmişti... ama zor bi kombo gibime geldi.. illa kokusho'yla rakiba life kaybettiricem diyosan reanimator yapmanızı öneririm...[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 biraz baktım da bi eksik daha : madem siyah oynuyoruz neden rakibin elinden kart attırmıyoruz... duress veya cabal therapy derim ben.. aynı şeyin bi benzerini combosuz yapmanın yolu da var :çok iyi bilinen Rock destesinin KanCHELsiS yorumu : HARD RORK :) 4 duress 4 cabal therapy 4 birds of paradise 4 eternal witness 4 phrexian arena 4 chainer's edict (diabloic de olur) 4 pernicious deed 2 Living wish 2 vampiric tutor 2 haunting echoes 2 spiritmonger 1 genesis 1 kokuso, the evening star kafanıza göre 22 land (4'ü llanowar wastes olsa ii olur..) sideboard'a da 1er tane spiritmonger kokusho ve genesis atmak lazım di mi ? gerisi size kalmış:) [ben 4 naturalize koyardım ama][signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2005 said: Dralnu, 12 Ocak 2005 10:54 tarihinde demiş ki: 4 dark ritual la goblini bilmem de her judge cakar buna extended da :P walla mesajindan hicbirsey anliyamadim , dark ritual BANNED abi bide goblini su an TOP DECK listeleme de yani en fazla oynana deck goblin, arkadaslar deste reanimator degil, gix i tabi elden oynuyoruz, 4 buried alive MUST bu destede eger hic cekemezseniz iname yi recurr etmeniz gerek. sadece bi kisi farketmis evet destede hic discard mekanizmasi yok bunun 2 sebebi var (4 duress lede test ettim) birincisi, mavi deste olarak blue control diye bisey kalmadi zaten poweder keg li mi mishra deck i var hepsi o...ikincisi de desteden hicbi kart cikamiyorum, amacim 5 th turn kill beyler, oyunu late game e birakmak degil, bide her judge cakar ne demek ya, yani en iyi oyunlar judge lara mi ait demek istiyor ? :) anlayamadim o cumleyi gercekten, bide o cakar bu cakar diyeceginize neden test edip oynamak istemiyosunuz? :) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Zannedersem soyle diyor: 4 tane Dark Ritual ile Goblin'i tabii ki yenersin, cunku Dark Ritual banned. Bu yuzden de Goblin degil Judge cakar(banned oldugu icin) Bana sorarsan da dogru diyor. Disruption olmadan siyah olmaz. Rituallari cikar yerine Cabal Therapy koy, oyle dene, bak calisiyor mu diye? Bi de sen 5th turn kill diyorsun da adamin elini bosaltmazsan adam seni 3th ya da 4th turnde(aggro deckse) oldurur. Bu da Duress ve Cabal Therapy'nin farz oldugunun kanitidir.(ext. icin konusuyorum tabii) Desten de basarilar' yalniz bariz bi hata var onu soylemeden gecemicem, niye 1 tutor-4 Buried Alive ve 4 Living Death. Ben derim ki 4 tutor-3 Buried Alive ve 3 Living Death. Cunku Farzet ki elden 2 Buried geldi living'in yok. Ya da tam tersi. Ya da 2'si de geldi mana cost'u yuksek oldugu icin acamiyorsun, bi duress ya da therapy yersen heba olur. Halbuki Mystical Tutor bunlarin hepsinden seni kurtarir(topdeck yaptigi icin). Kolay gelsin.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 eha ilgincmis cakmak fiiline de gonderme yaparak dark ritual a dikkat cekmek istedim. goblinleri hic bilmiorm .. ama main deck engineered plague tavsiye edilir[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 beyler kusura bakmayin ben size kismen yanlis bir liste yollamisim fakat bunda benim sucum yok usendigim icin takim arkadasimdan istemistim listeyi, iste gercek liste, ama zaten amacima ulasmaya baslamistim yorumlarinizla modifiye edelim listeyi sonra yorumlari tartisalim... 4 Polluted Delta 4 Underground River 4 Island 7 Swamp 1 Shizo, Death's Storehouse 1 Iname,Death Aspect 3 Nantuko Shade 4 Priest of Gix 4 Kokusho, the Evening Star 4 Vampiric Tutor 3 Recurring Nightmare 4 Living Death 4 Careful Study 4 Buried Alive 2 Death Cloud 3 Echoing Decay 4 Chrome Mox SB:4 Diabolic Edict SB:4 Mana Leak SB:4 Engineered Plague SB:1 Terror SB:2 Chainer's Edict Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 sexy rector tarzi bisey yaparsan daha basarili olabilirsin bence graveyard ve library manipulasyonuyla ilgilenmek istiyosan .. ornek bi decklist veriim: Lands: 4 Windswept Heath 2 City Of Brass 4 Llanowar Wastes 1 Plains 5 Forest 4 Swamp 2 Brushland Creatures: 4 Birds Of Paradise 3 Llanowar Elf 2 Nantuko Husk 2 Phyrexian Ghoul 3 Troll Ascetic 1 Symbiotic Wurm 1 Akroma, Angel Of Wrath 4 Phyrexian Negator 4 Academy Rector Spells: 3 Pattern Of Rebirth 3 Rancor 1 Parallax Wave 1 Mythic Proportions 1 Decree Of Silence 3 Cabal Therapy 3 Vampiric Tutor Sideboard: 1 Worship 1 Armageddon 1 Visara The Dreadful 1 Future Sight 3 Smother 4 River Boa 1 Pattern Of Rebirth 1 Rule Of Law 2 Seal Of Cleansing[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 uff bu bana biraz ters cunku benim keeper tarzi desteler birincisi gereksiz pahalilar ikincisi bence tema yok ahh keske su rector nightmare decki olsa da oynasak ne olurdu yani :( ... ya ben sadece goblin ve affinity oynamamak icin kendimi zorluyorum aslinda, sonunda mecburen onlardan birini oyniycam...:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 ekononik bir secenek ariyorsan u/g madness a da yonelebilirsin .. hatta oralarda cok control destesi varsa rebel falan dene surpriz olur :)[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 yok ekonomikliginden degil ama madness fena degil tog a yenilmese, gelci logic var oynanabilir intiution bulursam, yok rebel imkansiz tabe de :) abi affinity ne kadar guclu oldu kahretsin nefret ettim deckten beaa ama oynamak zorundayim, 4 meddling mage giriyor abi desteye boyle kapak varmi allahaskina... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 affinity hakikaten cok güçlü.. sideboard'a bikaç bişey koymak lazım anti-artifact.. ama affinity de ona anti- giriyor gerçi hehehe.. ama ben hala senin deck'in denemeye ve değişikliğe ihtiyacı oldugu kanısındayım.. hani olmaz ya.. kokusho Cranial extractıon yerse noolcak :))[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 abi oyle zaten ama yani oyle dusunursek bu tooth a karsi elden extraction loa baslamak gibi bisey ya deste zaten kesinlikle bi amator, kesinlikle pro olamaz yani ama tamamiyle dalga yani...affinity ye hate yesil iste, affinitynin en zayif oldugu renk yesil...ama meddling mage oxidize hoop scoopsville...:) :) ikinci mage eternal witness ohannes burger :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 affinity e hate girecek adam extended da oxidize girmez heralde bilmiorm gerci ne girer .. ama ilk meddling mage e pernicious deed demezsen cok canin yanar :P aff yine de guclu tabi ama extended da kendisine 'en iyi beatdown' diyemiyorum yine de .. pt colombus bi surprizdi, farkinda olunmasiyla birlikte aff a extended icin tier 1 diyebilir miyiz o bile tartisilir bence[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 said: _azazel_, 13 Ocak 2005 13:55 tarihinde demiş ki: uff bu bana biraz ters cunku benim keeper tarzi desteler birincisi gereksiz pahalilar ikincisi bence tema yok ahh keske su rector nightmare decki olsa da oynasak ne olurdu yani :( ... ya ben sadece goblin ve affinity oynamamak icin kendimi zorluyorum aslinda, sonunda mecburen onlardan birini oyniycam...:( Ben de goblin de, affinity de var. Goblin R/B: Patriarch's Bidding, Burning Wish ve Cabal Therapy uzerine kurulu, gerisi belli zaten biliyorsun. Affinity de PTQ sampiyonu Canali'nin versiyonu, yalniz 2 Meddling Mage'im var(2 tane eksik yani - ariyorum). Ikisinin de maliyeti cok yuksek degil, zannedersem 200 dolari gecmez ikisi de. Aggro seviyorsan ikisi de super, tavsiye ederim.[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 4 Arcbound Ravager 4 Arcbound Worker 4 Disciple of the Vault 4 Frogmite 4 Meddling Mage 3 Myr Enforcer 3 Somber Hoverguard 4 AEther Vial 4 Chromatic Sphere 3 Cranial Plating 4 Thoughtcast 2 Ancient Den 2 Blinkmoth Nexus 1 City of Brass 4 Darksteel Citadel 2 Glimmervoid 4 Seat of the Synod 4 Vault of Whispers Sideboard 3 Cabal Therapy 3 Chill 1 City of Brass 3 Engineered Plague 3 Kami of Ancient Law 2 Seal of Removal arkadaslar extended affinity budur iste, simdi bu deste ptq yu kazandi, worlds u de kazanmasi tahmin ediliyor, ya bu deste %63 le en cok oynanan ve kazanan deste nasil tier ben anlamiyorum, neymis buna esdeger deste yani, hayir affinity i sevdigim den degil tamtersine hic sevmiyorum da, extended da suicide mi dogacak yeniden anlamiyorum rock la oynadim buttun gun efnet te sabaha karsi 7:30 ta bir mac kaybettim yani, bildigimiz livingdeathli,kokusholu, ayrica herif main hate oynuyordu ama aff spesifik degil, "withered wretch" cok zordu hakikaten cunku wretch living death stackteyken ravager a yaptigim butun trickleri yokediyordu...ama sonraki oyunlarda yendim :)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2005 63% oynanma orani, extended, affinity kelimelerinin ayni cumlede birbirini tamamladigi ve senin yazmamis oldugun bir yaziya link verir misin ? gorduum en son tournament report ta top8 te 1 aff vardi o da top8 te mac kazanamamis zaten ..[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 affinity extened'da da yüksek kullanım bulabilen bi deste ama teması ondan daha ii olan çok deste var.. sayısal bi ispatım veya bilgim yok ama son yıllarda(özellikle onslaught bloğuyla ; daha doğrusu Akroma ve rorix'den sonra) reanimator baya başarılı . beyler 3. tur önüne iki tane 6 powerlı haste flyer koyabilen başka deck var mı? agresiflikse bundan iisi şamda kayısı oluyo yani![signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 3. tura rakibini oldurmus olmasini tercih ederdim sahsen .. ayrica etraf gilded drake ve ensnaring bridge kaynarken bence cok da mantikli bir secim olmaz ..[signature][hline]everyone claims that "mac gamer" is a contradiction in terms but then again, so is "Microsoft Works". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 said: Dralnu, 17 Ocak 2005 13:14 tarihinde demiş ki: 3. tura rakibini oldurmus olmasini tercih ederdim sahsen .. ayrica etraf gilded drake ve ensnaring bridge kaynarken bence cok da mantikli bir secim olmaz .. Sen de iyi muhalefet varmis.(hehe...) Bunlari soylerken son ext. pro tour olan PT Columbus'u seyretmedigini varsayiyorum. Iste o turnuvanin deck archetype performanslari: Blue/White Scepter Control 2 36.50 Blue/Black Scepter Control 1 33.00 Red Deck Wins 7 31.00 Affinity 5 30.80 Pattern Ghoul 1 30.00 Aluren 5 29.40 Madness 8 29.38 Mind’s Desire 5 29.00 Reanimator 16 28.25 Elf and Nail 1 27.00 Goblins 16 26.63 Tog 9 25.78 Rock 12 25.00 White Weenie 3 23.67 Total 98 28.06 Bunlar ilk 98 deck. Adedi ve basari puani. 1'ci de Affinity. Al bu da link: http://www.wizards.com/default.asp?x=mtgevent/ptcol05/t8decks[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Selamlar, said: eyimen, 17 Ocak 2005 23:17 tarihinde demiş ki: (...)Sen de iyi muhalefet varmis.(hehe...) Bunlari soylerken son ext. pro tour olan PT Columbus'u seyretmedigini varsayiyorum.(...) Affinity'nin ciddi anlamda ilk gözüktüğü önemli turnuva PT Colombus sanırım. Dolayısıyla beklenmeyen (umulmayan) bir deste olduğu için metagame düşünüp adam gibi side giren de olmamış görünene göre. Bir de turnuvayı kazanan zat-ı muhteremin şu şekilde bir açıklaması var ki, bize metanın metasının nasıl yapılacağını gösteriyor. Pierre (Affinity): First of all, I thought that everyone had in mind that the deck was not really adapted to the format, because of all the hate cards such as Pulverize, Energy Flux, Pernicious Deed… So most of the players thought: Affinity is going to be hated against, no one will play it. If no one plays it, let's leave the hate cards out of the sideboards. As planned, everyone thought this way, and eventually, playing Affinity worked out perfectly. I thought every deck could be played as no decks had much better results than any other. "The Rock" was on the top list, and Affinity was pretty solid against it. O da kabul ediyor ki, epey şanslıymış... Bunların dışında daha yeni bir kaç turnuva raporuna şu ve bu gibi yerlerden ulaşabilirsiniz. Esen kalın,[signature][hline]Berkin Bozdoğan - DCI - CrystalKeep - Comrehensive Rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eyimen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Adam bunlari soylemis ama, bunu soylerken affinity side'i olmadigini soylemiyor, sadece umdugu gibi hate olayinin abartilmadigini soyluyor. Ona ragmen ilk 8'in geriye kalan 7 deckinin 4'unun side'inda Energy Flux, 1'in de Meltdown, 1'inde de Oxidize var. Sadece gariban RDW koymamis. Onun da gerci 4 Pillage main deck. Bence Canali'nin kendi side'i cok iyi. Yani turnuvayi iyi tahmin etmis. 3 tane Engineered Plague koyan yok baska. Nitekim de 2-2 iken Plague ile aliyor oyunu. Goblin'de o kartla bitiyor iste. Meddling Mage'ler de super bi fikir. Ilk kez bu turnuvada gordum ben, hic aklimizdan gecmemisti. Sonucta affinity side'a yuklenirsen digerleri eksik kalir, onlara yenilirsin. Bence su an ki ext. construction gayet dengeli. Ne yazik ki seneye tam anlamiyla altust olacak. Tutor'suz combo deck'ler ne eder hic bilmiyorum. RDW'de Cursed Scroll kurbani olacak gibi, Affinity ve Goblin oradan avantajli cikar gibime geliyor. Bakalim neler olacak?[signature][hline] "I cannot remember NOT BeinG" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KanCHELsiS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: eyimen, 20 Ocak 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Affinity ve Goblin oradan avantajli cikar gibime geliyor. odyssey bloğuyla türemiş decklerin de pek etkileneceğini sanmıyorum. yani rock ve madness. ama vampiric tutorsuz The rock da tuzsuz çorba gibin kalır o ayrı :) geleceğe bakalım genler : belki konuya başlık olan şu kokusho tarzı abilityleri abuse edecek bi kullanım çıkar;bi bakarsın tüm millet onları arıyor:)[signature][hline]Don't be afraid of dark, be afraid of what it hides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_azazel_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 walla kokusho yu abuse eden kart cikmadi sanirim betrayers ta, Eradicate bile non-black, quash geldi zira o nasil olacak bilemiyorum yani condescend e quash(bilen bilir, counterspell e Quash, Quash e Quashhh) bakalim 9tyh editionda neler gitti neler geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar