RaistlinMajer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kusura bakma ama inandırıcı gelmedı herkes kohack kullanır.kekuri yüzüğü satmaz hack programı bi yannısın olacak[signature][hline]Server : Ares Lvl : Çoook Nick : RaistlinMajere Clan : Sex Machines Character : Magician
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 nossferatu i veya ı yı 1 olarak gösterme lütfen[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: rockncoke, 22 Ocak 2005 01:17 tarihinde demiş ki: "şıracının şahidi bozacı" :-P yoksa ''bozacinin sahidi siraci''miydi alalaala :))) ayrica inanmayanlar var sanirim ben tüm dediklerine sahidim arkadasin...[signature][hline]LuciferTR
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 İyi de babacım, kohack kekuri yüzüü satmıyo...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 44 bi 45 olamadık anasını satiim Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Buzkirpisi, 22 Ocak 2005 03:27 tarihinde demiş ki: said: NosFFeratu, 21 Ocak 2005 22:57 tarihinde demiş ki: ve bu hack yapan arkadas da buraya kayitli!!! Buradan yada hic olmadı özelden söyleyebilirmisin ismini. Özelden gönderiri nickini[signature][hline]Nos İstatistikileri; Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon da 897621 kere ölmüştür.
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: FRP_Master, 22 Ocak 2005 13:16 tarihinde demiş ki: nossferatu i veya ı yı 1 olarak gösterme lütfen Klaveyden dolayı düzellttim sonra[signature][hline]Nos İstatistikileri; Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon da 897621 kere ölmüştür.
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Üstteki msj lar sakindi ama çok sinirlendim şimdi arghhh SS e BAKIN!!!! soldan 4. mavi yazı +8 dex ring kecoon vermez. Şimdi bişi bişi olduktan sonra neden sattığını söyleyeyim biz burda... Neyse fazla bilgi göz çıkarır derler boşu boşuna kasamam şimdi burda ama şöyle söyliyim Bir hata oluştu ve o ring satıldı diyelim konu kapansın. Not:O hata düzeltildi ve bizim cafede kekuri ring bulanların sayısı 2 ye kekuri ringlerin sayısısa toplamda 6 ya çıktı O hatayı yaratmak istiyorsanız kohack in adını deiştirmeniz yeterli tabi herşey bunla bitmiyor ama ilk adımınızı atarsınız[signature][hline]Nos İstatistikileri; Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon da 897621 kere ölmüştür.
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kohack in adını degistirmekle bozulmaz.Kohack tum ayarları ve Satılmıcak olanların listesi Kohack.ini dosyası icinde tutulur.Eger kohack.ini dosyasının ismini degistirir veya silersen lootladıgı herseyi satar.Sanırım sendede boyle bir sorun oldu.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: aKuMa_Tr, 24 Ocak 2005 19:20 tarihinde demiş ki: kohack in adını degistirmekle bozulmaz.Kohack tum ayarları ve Satılmıcak olanların listesi Kohack.ini dosyası icinde tutulur.Eger kohack.ini dosyasının ismini degistirir veya silersen lootladıgı herseyi satar.Sanırım sendede boyle bir sorun oldu. dogru tahmin :) Aynen böyle oldu diyebiliriz bizim burda bi sürü uyuz adam var herkesin anlamamıs icin adını deiştirmiştik ama genede yayıldı Şimdi makro var aynı durumda olan Oyunun boku cıkmasın diye elimden ne gerekiyoa yaptım ama önlenemedi ilk oynadıımmız zamanları hatırlıyorumda neyse... Şimdilerde herkes kohack ve makro hadi oyunun cılkı çıktı bari cafenin cılkı çıkmasın ama nafile gene a.q bi hırsızı var gene çalıyo herşeyi adam yıllardır peşimde nereye gitsem gelio kurtulamadım bi türlü şimdide makroyu çalmış gizli gizli kullanıyo eziq diorum özenti diorum bana mısın demio evet üstüne bide salağım diyo ben ne yapacağımı şaşırdım resmen Neyse kusura bakmayın tüm bunlar yüzünden biraz doluyum Bi kusur işlediysek affola... Respectly...[signature][hline]Nos İstatistikileri; Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon da 897621 kere ölmüştür.
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Senin calınma olayı bence cafeden biridir.Bilgisayarlarda keylogger olabilir yada sifreni girerken izlenmediginden emin ol.Sanmıyorum baska sekilde calındıgını.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 harbi lan nosfer dosyayi almista paylasimi neden kapamamis ehehe kendini ele vermis :)[signature][hline]LuciferTR
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 satmasının imkanı yok tüm unique leri tutuyo program. standart ayarlarını kurcalamadıysan tabii. bana 2 tane çıktı 2sinide sakladı program
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Hasanmezarci, 25 Ocak 2005 18:44 tarihinde demiş ki: satmasının imkanı yok tüm unique leri tutuyo program. standart ayarlarını kurcalamadıysan tabii. bana 2 tane çıktı 2sinide sakladı program Ya sen bi resmi incele satıldığı anın nasıl olduğunu gösteriyorda sonra imkanı yok de yani biz bi şekil yaptık sattırdık güzelim yüzüğü ama düzelttik sonra[signature][hline]Nos İstatistikileri; Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon da 897621 kere ölmüştür.
Öne çıkan mesajlar