EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bsplayer kullanıyorum gerçi diğerleriylede denedim aynı şey oluyor her zaman görüntü geç geliyor mesela konuşma sesi geliyor ama görüntüde adam 3-4sn daha sonra konuşuyor codeclerle ilgili olduğunu düşünüyorum nasıl çözebilirim? (her filmde oluyor hemen hemen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bilgisayarinin ozellikleri ne?[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 pII400 256sdram gerekirse video kalitesini düşürebilirim ama nasıl yapacağımı bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 mv2player kullan sesleri elle ayarlayabiliyorsun ne kadar önde geride gideceğini[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 belli olmuyor ama kaç sn arkada gittiği yani bazen 3 oluyor bazen 5 bazen tam oturuyoru saçmalıyor sürekli bana kökten çözüm lazım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ya bendede oluyor o tamamen bilgisayarınla ilgili bir sorun görüntü boyutunu küçültmen lazım ayrıca arada filmi pause ettirip devam ettirirsen çok etkili olur(playere bağlı sanırım ben öyle yapıyordum) hatta filmi 10dk da bir an dondurup devam ettiricek bi program olsa güzel olur[signature][hline]İmza Yarışmaları: Türkce yazışş olayı: Siyenbisiey Normali:? (Bunun ne olduğunu ömsden yollayın çokonat hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 tüm codecleri silip tekrar yükleyince düzeldi ama neden böyle yapınca düzeldiğinide hala merak ediyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 çözünürlükte önemli bir faktör, misal ben 1600x1200 çalışıyorum; 1600 de fullscreen izlersem filmi ya film takılıyor yada sesler yakalayamıyor ... 800x600 e alıyorum sorun düzeliyor ... bilgisayar yavaşsa ve linux varsa mplayer da bir çözüm :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 linux kurıcam yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Problem hala devam ediyor tam gitti sanmıştım sorun işlemci yetersizliği imiş bunu farkettim hatta şu an bile anormal yavaş çalışıyor bilgisayar nedense cpu kullanımı %100 oluyor divx izlerken o yüzden görüntü takılıyor sürekli ve geride kalıyor sesten ya işlemciyi değiştiricem yada şimdilik geçici çözüm olarak videonun kalitesini düşürücem ama nerden yapıldığını bulamadım varmı böyle bi seçenek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 çözünürlülüğü düşür , gereksiz çalışan tüm programlari kapa , bachdround, windows ses efektleri ve 3d iconlari kapa , olabildiğince basit bir player programı kullanmaya çalış bulabiliosan eski versiyonlarini bul aklıma şimdilik bunnar gelio[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 vah vah.. Hatırlarım da ( ağzınızı sulandırmak gibi olmasın ) Pentium 200 veya Celeron 300 gibi bir makina da çatır çutur DivX izlemiştim, Linux ve mplayer ile. Hatta mplayer ile divx izleyebilmeniz için grafik ekranı bile kullanmanıza gerek yok, tabii isterseniz kullanırsınız .. tercih sizin.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 p133 dfe izliom , yazlari yaliktai sensible makinasinda ... üstelik win95 yüklü :)[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yine eski bilgisayarı kullanmak zorundayım ve yine aynı sorun tabi hehe.Ama bu sefer aklıma şöyle bi yöntem geldi.Bu divx sıkıştırılmış video bi nevi.O zaman bunu açıp öyle izlersem belki işlemci o kadar kasmaz.Ama nasıl yaparım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hard disk yetmez. anca vcd'ye çevirirsen kasmaz. O da herhalde film süresi kadar sürer. Dayanabilirsen TMPGenc programını indir. çok basit. Yannız o makinanın normal hızda motion (hareket) kapabileceğini sanmam o yüzden high quality de yapman gerekir. O daha fazla sürer. [signature][hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 25 Ocak 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 tepem atıcak kırıcam bilgisayaırn kafasını gözünü sonra gidip upgrade yapıcam hehe.hatta yapiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar