ZUB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bari bende 2-3 aya kadar karakter geliştiriyim oynu öğreniyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZUB Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Şu an itibariyle SWG mi aldım :D oynu yüklüyorum patchler biter bitmez bende aranızda biticem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 inşallah ayağın ugurlu gelirde su crashlardan kurtuluruz[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hayırlı ugurlu olaa swg güzel oyun eq2 ye baslamistim ama yok swg gibi tekrar döndüm bak :) seveceksindir kesin[signature][hline]SWG - Ugur Mistwalker - Eclipse EQ2 - Reiken - Ranger - Runyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar