Reflective Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hayır onlar kendi ölçüleri[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Lem o benim vücut ölçüm bea.. Üçgen vücut ;) ıyy o ne lem öyle Kum torbası gibi göğüs mü olur? Valla ne sacrifice'sı? direkt olarak atarım uruk Hai'lerin önüne "alın bunu abicim, beni bırakın. Bunda daha çok et var" Ama onlar da bi tuhaf. Ulan madem öldürüyosun, yesene pe.venk!!! İlla artık bırakacak eşşooleşşeeğin oğlu. Sinirlendim bak.[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 45 oldum len 45 oldum :) Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 53:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Başlığın konusu iyice sapıtmasın diye yeni bi konu açtım.. Tıkır tıkır... :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Hasanmezarci Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ordada sanki taze kohack açılmış otoloot off otosell of fln yazılar çıkmış gibi bi izlenim oluşuyo insanda
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 cıx. kohack filan kullanmam ben.. clandan arkadaşlarla konuşuyoduk.[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Öne çıkan mesajlar