barantunc Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 nebula soldat serverına çok ezik insanlar giriyo mesela geçen girdim adama spawnkill ( doğduğu anda vurma )yani onların deyimiyle reskill yaptım barretle. beceriksizmiş adam karşı koyamadı adam bana aynen şöyle söyledi... lan sen bana burda reskill çek ben sana quannda gösteririm gz dışında yakalamiim o....ç..... ve bir daha girmedim...[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.sayfasi.com Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bacyo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ee napalım yani burası nebula forumları değilki hem madem beğenmedin niye gelip buraya yazıyorsun ya beğenmediysen çıkarsın bi daha oynamazsın.[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetc Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 cidden orda oyanamak akıl karı deil ondan dolayı paticik serverı açılsın şöle seviyeli bi şekilde oynıyalım ya da forumca oraya yerleşelim[signature][hline]Madem Türksün, göster ürksün! [Bu mesaj ahmetc tarafından 25 Ocak 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barantunc Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ben de o bakımdan demiştim ama adminler saolsun hemen imdadımıza yetişti[signature][hline]SOLDATSEVER TÜRKLER İÇİN AÇTIĞIM SİTEME HEPİNİZİ BEKLERİM www.soldat.sayfasi.com Soldat Funs Forumu [email protected] ;) soldat official site www.soldat.pl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar