Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mortis said: eğer ortada senin fikrine benzer bir şey çoktan varsa bu onu daha iyi yapamayacağın anlama gelmez. Her zaman bir öncesine göre daha iyi bi arayüz, kullanıcı deneyimi hazırlama şansın olabilir. Eskisine göre 1 extra özelik ile bile tüm kullanıcıları senin ürününü kullanmasını sağlayabilirsin. bu cok dogru Mirc-Icq-Msn-Skype-Whatsapp hepsi IM Rakibin iyi fund edilmisse ve seni bir tehdit olarak gorurse acquire bile edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 di said: Foruma yazmayin boyle seyleri ulu orta, gelin konusalim =P Bu arada biseyin yapilmisi varsa ama yeterince islevsel degilse ayni fikri daha iyi ozelliklerle yapmamaniz icin hic bi sebep yok. Ben yazinca agzima siciyorsun. Resmen cifte standart bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Sen super fikir buldum alin yapin diye zihni sinir projeleri sundugundan olmasin o? Ne zaman soyle bi app fikrim var, market arastirmasi bu, fizibilitesi bu, wireframe'leri bu dedin de sallamadim sevgili sorme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar