undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sawasa gireli 10 dakka oldu 3 kere dc oldum bise de gormusyorum Telekommmmm.............. /a.k gibi küfür kısaltmaları kullanmayalım..(FRP) [Bu mesaj FRP_Master tarafından 24 Ocak 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ugandanin bile interneti bzmkinden iyidir.Warya dc olmaktan baska bise yapamiyorummm.Bide odada bekliyorumm
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sabahtan beri olduğum dc sayısı kadar param olsaydı şimdi hawaide bi tarafımı yellendiriyor olurdum[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 MILLET DE lag yokk sadece turklerde war bayilcam millet catir catir oynuyooo [bak burdada a.k var kızıyorum ama !], yine dc oldum ilk mesajdan beri 3 kerede daha dc oldum [Bu mesaj FRP_Master tarafından 24 Ocak 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 her DC olana bir national point verseler 1 haftadır bir pelerin alacak national pointim olurdu ehehhehehe alıştım be bırakamamaktan korkuyorum....lag düzelsede arada bir alt+F4 yapmaktan korkacam artık.... Bi bakıma iyide oldu artık savaştan uzak sırf para kasmak için karakter açmış gibi hissediyom kendimi thnx telekop thnx...[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ....
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eeettttt hala sawasa giremedik 15 dakka kadli sawasn biimine we ben bikere bile buyu atamaimm Allah bela....... wersin TELEKOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 aha bitane dahaa dcdccddcdcddcdccddcdcdcdcdcdcdc
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 aynı sey onceden basıma gelmıstı we hıc gırmedım turkıyeden hakkaten oynanmıo ısyan edıcem en sonunda[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Çözüm basit yurt dışına yerleşelim :-P[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 koreye bileti olan? :D[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
undertakeres Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 abıı walla amerıca kore almanya fransa hatta we hatta UGANDAAAAAA nerseı olursa warya walla sawasta hıc orc gormedım.Kapıya kadar gıdıyoruz sonra beklıyoruz beklıyoruz we sonunda DISCONNECT
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: rockncoke, 24 Ocak 2005 22:03 tarihinde demiş ki: koreye bileti olan? :D baba salla koreyi japonyada yilligi 30 dolara 30gb baglanti var oraya gideq :)[signature][hline]LuciferTR
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Oyunun kendisinde de lag var. Sırf oyunun kendisinde lag varmı diye amerikada yaşayan bir arkadaşı oyuna sokarak onunda başını belaya soktum. O'da "çok lag var oyunda. Oynanacak gibi değil" diyor.. Ne küsel değilmi. Kutup ayısı karşımıza ne zaman çıkacak diye bekliyorum şimcik.. :D[signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış" "(+8) Wizard staff'ına Bes basarken patlatabilen tek gamer..."
Öne çıkan mesajlar