DoruK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 said: thelegbra, 02 Ocak 2005 17:27 tarihinde demiş ki: benim aklıma takılan şu.. dil seçeneklerinde normalde türkçe yok, biz asp'ye göndererek alıyoruz türkçeyi.. türkçe hotmailleri paralı sattığını düşünürsek biz bir açığı kullanarak alıyoruz.. ileride adamlar tüm bu parasız fakat türkçhesapları kaparlarsa falan çok kötü olur.. korktum ben dokunmuyorum :) yöö bir arkadaşımın paralı maili vardı onunla aynı bilgisayardan bakıyorduk maillerimizi cookiede kalmış türkçe dersin allahalla bahane mi yok gel bana sor ama 8)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 :) Türkçe hotmail rules :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
secretagent Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya beyler ben hotmailli 250 mb yapamadım bi yardımcı olun...[signature][hline]Hayat bir gündür ve o da bugündür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Error! Due to an internal error your request cannot be processed. We apologize for the inconvenience. Please try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar