lovecraft0Z Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 yav bi türlü çözemedim kafayı taktım şimdi youtube hesabıma gmail ile giriyorum ekstradan googleplus hesabı açmak istemiyorum, fakat playlistler oluşturmak istedigimde illaki googleplus hesabı aç diyor, e başka bi isimle kendi ismimle açmayayım diyorum, bu seferde otomatikman mail bilgilerimi kullanarak açtığı için ismim soyadımla açıyor...var mı bu işin başka yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 isim soyisim değişiyor plusta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Darestan said: isim soyisim değişiyor plusta degisim hemen yansimiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 extradan google plus hesabı açmak istemiyorsan ana google plus hesabını youtube hesabına bağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar