Mira Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Sona Yaklaştım Yaşama karşı verdim bir savaş Sonunda kaybettim , yenilmeyi başardım Uykularımda kaldı mutluluklar Düşlerimdeki hayaller beni yaşama bağlamadı Uçuruma yaklaştım Gözlerimi kapattım Kendimi bıraktım Rüzgarları unuttum Günler geçiyor aklımdan Güneş doğuyor arkamdan Kurtuluyorum bin beladan Bence yok derdime derman Aşağı doğru giderken Belaları silerken Ailem beklerken Yaşam bitti ,gitti beni terkedenler Şimdi son çok yakın Artık cesedime bakın Sonra bir şiir yazın Ve mezarımın üstüne atın...[hline]Make a wish , it's for your bliss Enter the world of pink dreams , Here are the keys ... ( - RN - ) [Bu mesaj Mira tarafından 12 Şubat 2003 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 çok güzel ama daha yeni geldin umutsuz şiirleri sewmem ben söliim :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mira Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bilimum umutsuz şiir tedarik ediyorum hergün kendime :) BU bi örnek sadece , devamı umutsuz gelicek değil tabiki :)[hline]Make a wish , it's for your bliss Enter the world of pink dreams , Here are the keys ... ( - RN - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar