Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öpücem bu upg. magic anvili yapanı


Hasanmezarci

Öne çıkan mesajlar

Harbiden geril geril yırtılacak vaziyetteyim , ne denediysek olmuyo kardeşim bu kadar yalan bir upgrade sistemi yok dünyada. Kumar resmen başka bi açıklaması yok.

Olaylar zincirini anlatiim size;
(Acemilik dönemleri A.Ö-803)
7 tane horn xbow yaktım +5 ten +6 yapıcam diye inada bindirdim olayı sonunda yaptım. Arkadaşa da yapiim dedim +1 bowu koydum nus çaktım bi baktım +7 olmuş meger yanlış bowu koymuşum bala yapmışız. Bir sevinç fırtınası esti evde fln ulan dedik başladık bitirelim şu olayı parlatalım bu allahın lutfunu. Bus satın alındı, dualar edildi , ayinler yapıldı .... Busı koyduk +7 i koyduk gözleri kapayıp ok e bastık. vızt vızt kırmızı bi ışık yandı söndü hayatım film şeridi gibi geçti gözümün önünden.

(Ortalama dönemler O- 1)

En seçkin kişilerden tüyolar fln aldık sonunda degerlendirdik bunları en iyisini seçtik aralarından . 4 kere üstüste yak sonra upg. çak olanını.

Aldık junk weap. ları fln bi şekil tutturduk 4 kere üst üste yaktık
sonra +5 kukryi yerleştirdik nusı koyduk. sonuç yine aynı patladı. Hadi dedim 6 kere üst üste yanmaz herhalde koyver gitsin diger kukryi de. Aldım gazı koydum kukryi ama cenabetlik doguştan galibaki 6 kere üstüste yakarak ko tarihinde bir ilke imza atmayı başarmış bulundum.

Şimdi burdan tüm upgrade bagımlılarına sesleniyorum, bırakın bunu saglıgınıza , vaktinize , paranıza yazık günah. Yapan bir yolunu bulmuş zaten yapıyor gidin onlardan alın. Bari kafayı kullanıp (3kagıt bile olsa) bulmuş adamlar bari onlar kazansın. Yeni ögrendigim bi olayda şu ; charondan aldıgınız şeylerin parasının %10 unu yada %20sini 1. clan alıyormuş. Yazık günah diger clanlara , adamlar almış başını gitmiş para konusunda zaten. Dupe u aradım bulamadım, upg. hacki aradım buldum aynı zamanda belamıda buldum virüs trojan fln çıktı , para kazandım canımı dişime taktım yine patlattım yine patlattım ama 1 kez bile parlatamadım. Bu işin sonu yok vallahi beyler +8 bile yapsam parlatsam bile +9 zorlarım.

[Bu mesaj Hasanmezarci tarafından 25 Ocak 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Hasanmezarci tarafından 25 Ocak 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Düşünemedin diyen yok zaten allah akıl verdiyse düşünmen için vermiş. Ama felaket bagımlılık yapıyo iron bow u satıp kazandıgım 40m yi iron xbowu +6 yapmak için bitirdigimde hazırını alsam 15m ye patlayacagını para bittiginde hatırladım.
Yaptıklarıma gülüyorum zaten öyle bi kumar bagımlılıgım varki şansa bakan herşeye para yatırıyorum. Abyss gem, gob , upg. fln lıkır lıkır gidiyo paralar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.geocities.com/jonathan_welsh1/
upg. calculator u. success rateleri fln yazıyor oyun yetkilileri tarafından dogrulanmış fakat bazı rakamlar yuvarlanmış haldedir. Mesela %95lik nus la +1 den +2 ye upg. %100 olarak yazılmıştır

Stafflara veya silahlara elemental damage eklemek isteyen arkadaşlara tavsiyem olsun eger staffınız pahalı birşeyse paraya kıyıp blessed elemental scroll alın ve yapmak istediginiz son noktada blessed elemental scroll (bes) u uygulayın. Bes in söylenene göre ve tecrübelerime dayanarak %95 başarı oranı oldugunu belirteyim. Aynı zamanda blessed enchant scroll larıda o şekilde.

Unique itemlarda upgrade edilebiliyor fakat ilk önce elemental ekleyerek upg. e hazır hale getirmeniz gerekiyor. Tavsiyem Blessed elemental kullanmanız yakmayın güzelim silahlarınızı.

nusla +7 ye kadar yaptıgımı zaten belirtmiştim. ihtimal düşük olur ama yinede yapılabilir.

+6/+7 den sonrasına zorlayacak olan arkadaşlarada tavsiyem Trina's Piece denen zımbırtıdan almalarıdır. Bu zımbırtı sayesinde bus scrolllarıyla yapıcagınız upg.lerde şansınız %20 artmış olacaktır.

[Bu mesaj Hasanmezarci tarafından 25 Ocak 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mxzr, 25 Ocak 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
said:
Hasanmezarci, 25 Ocak 2005 01:17 tarihinde demiş ki:

mesela nus la +1 den +2 ye upg. lerken yakma riskiniz %95 civarıdır.



bende buna yalan derim


yalan diilde yazarken yanlış yazmışımdır.düzelttim bişeylerde neyi düzelttim bilmiyorum son halinde dedigin kısım yok galiba o kısmı düzelttim ama yinede sagol hatırlattıgın için eger hala düzeltmedigim ve görmedigim öyle bir kısım varsa %5 olucak o %95 diil.

said:
Buzkirpisi, 25 Ocak 2005 01:22 tarihinde demiş ki:
Eline saglık,baya yararlı bilgiler iceriyor.
Tesekkür ederiz.Birdahakine forumda yazmayan bilgileri yazarsan emegine yazık olmaz.


Eyvallah hoca sagolasın fakat nickimin yanında bi balon var dikkat etmişsindir belki o balon yeni oldugumu belirtiyo galiba tam çözemedim (rezil bi dalga) neyse kısacası tüm forum konularını okuma ve takip etme şansım yoktu bi kısmına baktım aklıma gelmişken yazayım dedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...