Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap seçicem!!


gokkkan

Öne çıkan mesajlar

Memleketimden İnsan Manzaraları çok güzel bir eser. Ankara Sanat Tiyatrosu sahnelemişti bu eseri. Sahnede de çok güzel durmuştu. Tavsiye ederim, okumasıda izlemeside güzeldir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kısa olmasından çok akıcılığı önemlidir kitabın 200 sayfa olur adamın içini bayar 500 sayfa olur okudukça okuyasın gelir[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kabataş lisesine gdiyorum dersler çok ağır kafam bulansın istemiyorum.bazen dünya üstüme üstüme geliyo gbi oluyo böyle o yüzden böle okıyım da geçsin havasındayım.Zorunlu ödev...Anlatması kolay anlaşılır fln olanını okumam lazım o yüzden.

[Bu mesaj gokkkan tarafından 25 Ocak 2005 10:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Memleketimden İnsan Manzaraları çok güzeldir, diğerini okumadım gerçi o yüzden karşılaştırma yapamayacağım..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..


John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...