gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Arkadaşlar bu iki kitaptan birini okumam gerekio: Bereketli Topraklar Üzerinde-orhan kemal Memleketimden İnsan Manzaraları-nazım hikmet hangisi daha kısa, net ve annasılırdır? okuduysanız fikrinizi yazabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Memleketimden İnsan Manzaraları çok güzel bir eser. Ankara Sanat Tiyatrosu sahnelemişti bu eseri. Sahnede de çok güzel durmuştu. Tavsiye ederim, okumasıda izlemeside güzeldir.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Memleketimden İnsan Manzaraları-nazım hikmet[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kısa olmasından çok akıcılığı önemlidir kitabın 200 sayfa olur adamın içini bayar 500 sayfa olur okudukça okuyasın gelir[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Memleketimden İnsan Manzaraları hoş bir kitap. Arkadaştan alıp otobüste biras okumuştum..bize yakın yani[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya ben kabataş lisesine gdiyorum dersler çok ağır kafam bulansın istemiyorum.bazen dünya üstüme üstüme geliyo gbi oluyo böyle o yüzden böle okıyım da geçsin havasındayım.Zorunlu ödev...Anlatması kolay anlaşılır fln olanını okumam lazım o yüzden. [Bu mesaj gokkkan tarafından 25 Ocak 2005 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Memleketimden İnsan manzaralarini okuyup beğenmiştim tavsiye ederim diğeri hakkinda bilgim yok...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Memeleketimden İnsan Manzaraları'nı tahlil etmekte zorlanabilirsin ama okumaktan zevk alacağına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Memleketimden İnsan Manzaraları çok güzeldir, diğerini okumadım gerçi o yüzden karşılaştırma yapamayacağım..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 evet evet Nazım Hikmeti oku.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kaç aydır kitap okumuom okumam lasım bişiler bende alıyım memleketimden insan manzaralarını..[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yardımcı olan herkeze tesekkurler memleketimden insan manzaralarını okuycm( aslnda özetini dinlemek war ama bizim hoca az çakal diyildir, annar walla sözlü yaparsa :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ikincisi[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar