NeoZero Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Arkadaşlar lütfen yardım edin... Online olarak mame oynamaya çalıştığımda büyük bir kontrol sorunu ile karşılaşıyorum. benim yaptıgım hareketler ya 1-2sn geç oluyor ya da aynen sıraya girmiş gibi oluyor: - mesela street fighter oynarken once geri zıplamak, sonra hadouken cekmek için gerekli tuşlara basıyorum ; ben bastıktan 1-2 sn sonra geri zıplıyor o hareketten sonra eğiliyor biraz ileri gidiyor yumruk atıyor) - ya da sunset riders oynarken ben 5-6 kere ateş tuşuna bastığımda her biri arasında 1-2 sn olarak bastıgım tuş sayısı kadar ateş ediyor , bu sırada müdahele etmeye calısırsam(zıplamak yürümek gibi) ateş etmesi bittikten sonra bu işlemleri yapıyor. sorun şu ki bu olay sadece online oynarken oluyor , offline oynarken bole bir sorunum olmuyor(aynı anda bir sürü tuşa basarsam oluyor ama) Bu sorunu nasıl halledebilirim? 256 adsl im war, modemim zoom x5, modemin firewall ı haricinde başka birşey yok. bu arada acmam gereken port warmı?[signature][hline]Zero was here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bence bağlantıdan. aynı şey bendede oluyor malesef ona gore idare etmek lazim. Street fighterda belki idare edilir ama last blade 1-2 gibi cok hızlı oyunlarda bu durum deli ediyor malesef :([signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. fii tarihinde biri demişki: forumda ki herkes bir beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoZero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ama aynı bağlantıya sahip bircok arkadasımda bu sorun yok. we idare edilebilecek gibi degil.[signature][hline]Zero was here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya bende de aynı sorun oluyor hatta oyunu ben açmama ramen gerçi benim pc de cok eski ondan olabilir ama bağlantı bence asıl neden.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. fii tarihinde biri demişki: forumda ki herkes bir beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oynarken upload veya download a.ıksada yapar azureus kazaa felan kapat oyunu açarken[signature][hline]orochi [Bu mesaj xueshen tarafından 25 Ocak 2005 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoZero Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oyunu acarken emule u zaten kapıyorum, hatta msn messangeri bile kapıyorum cunku girip cıkma msj ları geldiginde oyun offline da onlline da olsa kafayı yiyor... ping im zaten 35-40 gibi birşeyler oluyor.[signature][hline]Zero was here... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viwos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bir de bağlandığın sunucuya da bağlıdır. eğer paticikten bağlanıyosan ping mutlaka 70ms in altında olmalı bence. yoksa kıvranırsın. :) kazaa, ares, emule tarzı programları kapat, download yapma.[signature][hline]I shall fight fire with fire [Bu mesaj viwos tarafından 25 Ocak 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 arka planda hiççbir program çalışmasın.Winamp bile ben de de oluyordu winamp kapatınca düzeldi...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar