Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollywood'un en kotuleri!!


gokhaan

Öne çıkan mesajlar

Amerikan Sinema Bilimleri ve Sanatları Akademisi tarafından bu yıl 77'ncisi verilecek Oscar ödüllerinin açıklanmasına bir gün kala 'Altın Ahududu Vakfı' tarafından sinemanın en kötülerine verilen Razzie adayları açıklanmış. benim en cok dikkatimi ceken oscar odullu ilk siyahi kadin Halle Berry'ninde (Kedi Kadın)en kotu kadın oyuncu secilmesiydi. daha fazla bilgi almak isteyenler burdan bakabilir.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Berry Cat Woman'daki performansıyla en kötü kadın oyuncu ödülünü sonuna kadar hakediyor. Hatta Cat Woman'da en kötü film olmayı hakediyor. Allahım ne iğrenç filmdi o ya. Lise müsameresi tadında oyunculuk, dünyanın en klasik senaryo temeline kurulmuş gereksiz bir hikaye, yanlış karakter tahlilleri ıyyş hatırlamak bile kötü.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ABD Başkanı George Bush ve bazı yardımcıları da Michael Moore'un 'Fahrenheit 9/11' adlı belgesel filminde yer alan klipteki görünümlerinden dolayı bazı ödüllere aday gösterildi.
Bush, En Kötü Aktör, Dışişleri Bakanı olması beklenen Condoleezza Rice, En Kötü Yardımcı Kadın Oyuncu, Savunma Bakanı Donald Rumsfeld ise En Kötü Yardımcı Erkek Oyuncu dalında aday gösterildi.


Hehe burasını çok sevdim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...