Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Journal of Arc Kharas Part 1


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
12-4-1372
O gün tapınakta tanrıma dualarımı bitirmiş.Gücümün yettiği yere kadar tüm kötülüklerle savaşacağıma tanrım adına onları cezalandıracağıma,yaşamım pahasına masumları gözetip onları koruyacağıma ve tüm kardeşlerimin hayatını hayatım göreceğime olan yeminimi tekrarlamıştım.
Tapınakta her şey yolunda gidiyordu,Lord Jeffrey icdivaya çekildiğinden bu yana tapınağın rutin görevleri ve kontrolleri benim sorumluluğuma geçmişti.Bu yüzden uzun zamandır dışarı çıkıp halkın sorunlarıyla ilgilenemez onları dinleyemez olmuştum.Buna rağmen kardeşlerimin halkımız için tüm güçlerini ortaya koyup canları pahasına onları koruyacağından emin olduğum için içim rahattı.Sonuçta birinin tapınakta kalıp burda ki işleri yönetmesi,gelenlere yardımcı olması ve kardeşlerimizi yönlendirmesi gerekiyordu.
Tapınağın işleri tamamlanmış Lord Jeffrey'e sunacağım raporu bitirmiştim artık bedenimin de biraz dinlenmesi gerekiyordu,akşam için görevli rahip ve muhafızları kontrol edip odama çekildim.Resmi kıyafetlerimi çıkarmış,yatmaya hazırlanıyordum ki kapı çalındı,kapımdaki hizmetli genç bir çocuktu.Bana bir ziyaretçimin olduğunu çok önemli olduğu için benimle görüşmesi gerektiğini belirtmiş.Gerçekten acil olduğunu düşündüğümden kim olduğunu sormak gereği duymadım nasıl olsa birazdan öğreneceğim bir gerçeği boş yere sorgulamanın bir anlamı yoktu.Kıyafetlerimi giyip hızlıca aşağı misafir odasına yöneldim.Olanca sakinliğim ve dinginliğimle içeri girdiğimde.Masada belirtilenden daha sakin bir şekilde oturan.Simasını biraz inceledikten sonra isminin Egon olduğunu hatırladığım yarı elf büyücü ile karşılaştım.Bu adam için pekte hoş olmayan söylentiler vardı,birde alkolik olduğu dedikodusu.Hayatım boyunca inandığım gerçeklerden biride bir insanı asla dedikodulara göre yargılama ve yaklaşmadır.Yanına yaklaştım,gözlerinden alkolü biraz fazla kaçırdığı belli oluyordu.Konuşmaya başladık bana Lady Silverhand'in beni ertesi gece düzenlenecek bir yemeğe davet ettiğini iletti,Lady Silverhand tarafından davet edilmek çok onur verici bir davranış olsa da,gecenin bu vaktinde üstelik bir büyücü aracılığı ile bu daveti iletmiş olması oldukça garibime gitmişti.Nasıl olsa bunları yarın akşam öğrenecektim bu yüzden üzerinde düşünmenin,bu kişisel konuyu tapınağın ve insanların daha önemli konuları üzerine taşıyıp kafa yormanın anlamı yoktu.Egon'u yolcu ettikten sonra odama döndüm,yorgun bedenimi dinlendirmek için.
13-4-1307
O sabah erken uyandım sabah seromonisi için Lord Jeffrey'in yanında yerimi almış tüm tapınağın katıldığı Helm'e olan yakarış duamızı hep birlikte yapmıştık.Sonra günü tapınağın işleri ve görevleri ile geçirdim akşam olduğunda,resmi bir davet olduğundan tören alayını atım Brave'i hazırlatmış,uzun zamandır kullanmadığım zırhımı temizletmiştim.Tören alayı atımla birlikte beni tapınağın girişinde bekliyorlardı saçımı son bir kez düzelttikten sonra,alaya yaklaştım ve seyisten atımı teslim aldım.O gururlu ve cesur başını okşadım,uzun zamandır birlikteydik ben ve o ayrılmaz birer parçaydık.Her gün yanına gidip onunla konuşur ilgilenirdim.Hemen eğere çıktım.Emrimle birlikte tören adımları ile alayımız Lady Silverhand'in evine doğru yola koyulduk.Halk bizleri selamlıyor.Bizi onore ediyorlardı.Halkın tezahuratları arasında Lady Silverhand'in evine vardık.Kapıda gördüğüm grubun dikkatimi çekmesi için Egon'nun orda bulunması yeterliydi.Atımdan inip yanlarına yaklaştığımda Egon'u,bir Selune rahibesi olan Fenix ve adlarını bilmediğim iki yabancıyı gördüm yabancılardan biri tanıdık gelsede emin olmadan birşey söylemem doğru olmazdı.Fenix ve Egon'u selamladıktan sonra diğer iki yabancıya yöneldim adlarının Frouth ve Gandor olduklarını öğrendim.Gandor yapısı ve giyimi ile bir savaşçıyı andırırken,Frouth ismi zaten duyduğum bir isimdi,kendisinin çok ünlü bir hırsız olduğunu defalarca duymuştum ama daha önce söylediğim gibi bir insanı duyumlarla yargılamak en büyük suçlardan biridir.Hep birlikte içeri girdik ve yemeğin düzenleneceği odaya alındık.Biz masaya oturmuş bekliyorken,o müthiş saf güzelliği ile Lady Silverhand kapıda göründü,onun varlığının yanında sanki dünyada hiçbir kötülük yok,herkes mutlu ve herkes saf bir iyilikle kucaklanmış gibi geliyordu insana.Yerimden kalkıp kendisini selamlıyıp o oturunca tekrar yerime oturdum.Çok fazla aç olmasam da nezakaten bir şeyler yemiş bir kadeh şarap içmiştim.Hemen yanımda oturan Egon için alkolik söylentiden çok bir gerçek olduğunu fark etmem çok zamanımı almadı,kendisini uyarsam bu onun içmesine engel olmadı ve daha fazla ısrar edebileceğim bir yerde değildim.Yemek bittikten sonra Lady Sİlverhand bize ihtiyacı olduğunu ve yardımımızın gerekli olduğunu söylediğinde içimin kapladığı iç huzur ve heyecanı tarif etmem mümkün değil.Uzun zamandan sonra yeniden masumlara yeniden halkıma hizmet için dışarı çıkacaktım.Bu heycanım'ın yerini öfkeye ve dehşete bırakması çok uzun sürmedi çünkü Lady Silverhand'in anlattıkları kabul edilir şeyler değildi.Cormantho
Mesaj tarihi:
Bu arada bunu masaüstü'ne yazdım çünkü bu şuan devam etmekte olan oyunumuzdaki karakterimin ağzından bir günlük bir hikaye artık ne derseniz.Devamı gecek daha neler olmadı ki :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
campaign journallar artıyo. :)
merak ettim acep nereye bağlanacak...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider
Mesaj tarihi:
oyunumuz ilerlesin bende yazarım artık.masaüstü bölümü canlanır.türkiyede bu konuyla ilgilenen site az.bari bu forum canlansın biraz[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz
Mesaj tarihi:
Gandor ismi bana tanıdık geliyo acaba o gandor
Level 8 Fighter Level 2 barbarmıdır?

Güzel olmuş valla ellerine sağlık.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
×
  • Yeni Oluştur...