Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbula taşınmam gerekiyor :(

Cooldragon

Öne çıkan mesajlar

elamlar
Normalde Ankarada bir GSM şirketinin bölge müdürlüğünde çalışıyorum. Fakat atamam İstanbul - Avrupa - Güneşli olarak yapıldı. Ben daha Güneşlinin nerede olduğunu bile bilmiyorum.

Şimdi sormak istediklerim:

Bu semtin daha çok bir sanayi bölgesi olduğunu duydum. Bana bu semt hakkında
bilgi verebilecek bir arkadaşım var mı?

Bu semtte ve buna yakında semtlerde ev kirası durumları nedir? Araştırmalarıma göre şirketin servisi olduğu için Bahçelievler ve haznedar uygun görünüyor. Acaba haznedar yada bahçelievlerde 1+1, kombili yada doğalgaz sobalı, yerin altında olmayan 200 milyonluk bir daire ummak çok mu hayelcilik olur?

Şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
freeedom, 23 Ocak 2005 13:27 tarihinde demiş ki:
said:
Hamish, 23 Ocak 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
Orasi çok iyi bir değil diye duydum valla bulursun inşallah...
valla bulursun insallah lol

Valla ile bulursun arasina noktayi koymayi unutmuşuz. Olur abi o kadar 1 yandan test çöziom 1 yandan patiye takiliyom :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

bölge müdürlüğünde çalışıorum demiş adam müdür yaptınız adamı
servis için bahçeşehirde ev arıo adam
araban vardır demişiniz
yahu bi okuyun önce :P[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Sosyal ağlarda paylaş

300 den aşa bulamassn bence aradığın özellikte bi ev.+ günesli biçok markanın fabrika satış maazasının olduu yerdir.Tommy den billabong a kdr büsürü şey war orda ama öyle fabrikalar yok.Ama bi ev tutucam diosan o halkalı konutları tarafı veya bahçelievler(özellikle yayla tarafı daha iyidir) derim.Güneşli bir tozlu kirli biyer.Gezme tozma yerlerine de çok uzak diyil öle arabayla 40 dakka fln taksim 25 30 dakka da bakırköy en azından.

[Bu mesaj gokkkan tarafından 25 Ocak 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm güneşli taraflarını tam bildiğimi söyleyemem ama sanırım onun yakınında ikitelli tarafına doğru başbakanlık toplukonutları (elvyn söylmiş halkalı toplukonutları diye de geçer ;) ) var, ısınma, güvenlik vs hiç bir sorunları yok.

yüksek binalarda 1+1 daireler var sanırım. fiyatları konusunda tam bir bilgim yok ama 200-300 arasında olabilir. alternatif olarak aklında bulunsun derim. bir de bu toplukonutların burlarda sanayi bölgesi tipi yok fazla goccaman bir site olarak görebilirsin.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !

[Bu mesaj Rahan tarafından 25 Ocak 2005 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Rahan tarafından 25 Ocak 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

toplukonutlar diyorum kimse anlamıyor ikitellinin orda diyince de sanayi
mahallesi zannediyorlar. yok kardesim gayet moderen bir yer. fiyatlar da okuz pahalı degil. 5 katlı binalar var en ust katı 1+1 tek katlı daire. digerleri 2 katlı. aman diyim yuksek binalarda en ust kat kral dairesi diye geciyor elleme yanarsın hehe.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Haznedar ve Bahcelievler (ki bahcelievler hepsini kapsıyor ehe) de 200m a cook zor

ben bahcelievlerde oturuyorum haznedar a 5 dk yuruyerek

sana tavsiyem küçük çekmece yada bayrampaşa taraflarında bakman çünkü oralar daha ucuz
madem ist için bukadar düşük kira ödeyecegin bir ev arıyorsun ordan baska seçenegin yok gibi

ama uyarsa bagcılar a da bakabilirsin

yanlız sunu solim bagcılar aşırı tutucu kesimin yerleşim yeri[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
*
karakedi, 23 Ocak 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
süfer fikir bu bütünleştirme olayı. ben not alayım ilk fırsatta yapayım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya halkalı diyip geçmeyin bi evimiz wardı öle ilk defa görmeye gittk bostu bi baktm etraf amerika gibi 450 mlyn du kira zorlanmadan tutuldu yine 2 oda 1 salon ama güseldi lüxtü hatta çevresi de çok iyi otopark fln güvenlik yeşillik park bahçe herşey wardı.O konutlarda 350 den aşağı bulamassn ama zemin katlar sanırım daha ucuz oluo 300 den aşağı yoktur ama adam gbi bi ev
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...