Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fizban adlı ankara van kırması ruh eşini arıyor eeheh...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Fizban budur.. kırılmasını istemiyorum. eli eline huyu huyuna bir eş aramakta.. Kısırlaştırılacak kısırlaştırılmadan önce yavru almak istiyorum..[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Mesaj tarihi:

fizban diyince tırstım [signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART

Mesaj tarihi:
ben baslıga "höt" diye bakakaldım zaten[signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
rofl![signature][hline]abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
ehüeee =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Galeri
Mesaj tarihi:
abi naptınız hayvana ahahahaha
onedir ya[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Mesaj tarihi:
Sokaktan siyah bir kedi alıp Takhisis diye takdim et kendisine. Hem ruh eşini bulmuş olur Fizban hem de şirin şirin dalmaçyalı kedileriniz olur :D[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Mesaj tarihi:
hehehe bi ara aklıma geldi kara bi kedi alıp onun adınıda takhisis koymak ama vazgeçtim sonra :)
yokmu arkadaşlar fizbanın soulmate i ahah[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
haha fizban ı da kedi yaptınız ya.rofl :P[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?
Mesaj tarihi:
Valla musluk açıp su içebilen bi kediye koycak başka isim bulamadım.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
  • Yeni Oluştur...