Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Dün yapılmış olması lazım, katılan ödül alan veya bilgisi olan var mı tören hakkında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 cuma gecesiydi tören. okan bayülgen sundu, 134 tane mi ne ödül dağıtıldı bööle apar topar millet sahneye çıktı, bi karambol içinde aldı elmasını indi filan, bi acele, bi panik :P bi sürü altın elmasız kategori vardı, bir karman çormanlık söz konusuydu, hiç bu kadar "koşan" bi elma töreni görmemiştim... reklamcılar derneğinin sitesinde açıklanır yakında ödüller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Hım evet ordan takip etmeyi düşünüyorum bende, yalnız sanırım haftasonu olduğundan alakasız bi .xls link'i yapıp bırakmışlar. Ama sanırım beko flat line tv 'ye ödül vermişler, sevindim ona. Hım bi de İKSV Film Ekimi denen proje, istanbul film festivalinin "iyi film ne?" reklamımı, hatırlıyor musun ?[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hatırlıyorum tabe, gümüş elma aldı o sanırım. beko bin tane elma aldı, helal olsun, seviyorum ben beko işlerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 iyi bari hak edenlere gitmiş ödüller, bi tek mc donald's alakasız ödül almış. o da olur zaten, her ödülde bir iki alakasız kontenjan'ı oluyor onlara göz yumuyoruz artık. neyse artık forza cannes diyelim[hline]divine sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar