Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Uzun zamandır ttnetin vdsl2 modem ile verdiği dandik fiber interneti kullanıyordum. Geçen hafta aynı sitedeki başka bir bloğa taşındık, orda fiber yok hiper verelim dediler. Tamam dedim ama artık lag, spike, sürekli kopmalar gani gani. Ttnet bizde bişey yok zyxel e ulaşın dedi ama 2 gündür konuşamadım kimseyle. Modem tavsiye edin de onu alayım delirmeden, bunların bi bok yapacağı yok. 200 300 ü geçmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Asus N10 var 50'ye bırakırım. http://www.hepsiburada.com/asus-dsl-n10-150mbps-ewan-fiber-destekli-adsl2-modem-router-pm-bd130421 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Espiriler is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Allaallaaaa bize fiber geldi optik kablo çekip 100mbps hiper bağladılar. Terminolojide bi hata mı var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Cunku fiber ile vdsl2 farkli altyapilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 hipernet fiber ile olmaz mı? bende fibernet mi var şimdi? Yanlış terminoloji kullanmayayım diye israrla soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 bende hiper var bakır kablodan 20mb falan alıyom işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Anhora said: Asus N10 var 50'ye bırakırım. http://www.hepsiburada.com/asus-dsl-n10-150mbps-ewan-fiber-destekli-adsl2-modem-router-pm-bd130421 bu olmaz ki annem, fakirler için bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Anaammm pardon abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Laurelin said: Espiriler is coming are kullan bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar