Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 söledigimiz gibi en iii sarkilarii....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 gelin etmisler seviyorum hani geceler yasak ask gülümse sözlerim sewenlere söyleyemedim feryat hiç aklima gelmememisti okul yillari[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Jester Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Hadi ilk topicte bişey demedim de... Türkçe bilmiyor musunuz? Cengiz Kurtoğlu'nun En İyi Şarkıları yazmak çok mu zor yani?[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 unutulanlar serisi kasetindeki bütün şarkıları süferdir 16-17 yaşlarında deli gibi dinlerdik, benim favorim gelin olmuş gidiyorsun sonradan öğrendim meğer herkes geçiyomuş o evreden bizim burda :)[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 cengiz kurtoglunun heart-shaped box sarkisi cok hosuma gider.[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hyr o ümit besen in..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Hain Geceler..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
ExhaulteD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Sarkinin adini tam bilmiyorum Dun gece resmini optumde yattim diye biseylerde[signature][hline]Gurbetci Pati]Gurbetci Pati
Tarist Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yillarim var,pek bi içten okur abimiz.[signature][hline]Nothing but the music.
Lothrodel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 elveda sevgilim[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05
Öne çıkan mesajlar