Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Hoca hafta'da 4-5 kitap okuyorsun. Bir tane kadın erkek ilişkisi üzerine kitap okumamışsın bunca yıllık ömründe. Yuh be.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 25 Ocak 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Kapasitelerde değişmez. Sadece kapasiteyi doldurma şeklin değişebilir. Bu senin bu görüşe inanman yada inanmamanla ilgili birşey değil. Bilim böyle diyor. Bilim bunu büyük bir ihtimalle fiziksel olarak ele alıyor. Ayrıca bilimin dediği şeyi yanlış ele almış olmakta mümkün belki. Dediğim gibi kapasiteler hakkında genel geçer bir yargı ile kapasiteler arasındaki fark hakkındaki genel geçer bir yargı çok farklıdır. Yani kıyaslama ile niteleme arasındaki fark gibi. kapasite noktasına geri gelelim. Bilim bana erkeklerin kapasitesi kadınlardan çok fazladır, hatta ölene kadar şukadar kadınla birlikte olabilecek kadardır der, buna inanabilirim, kanıtlarla gelindiği zamanki dediklerinin öyle olduğunu varsayarak konuşuyorum zaten. Kapasite konusunda seni sadece etkileyen fiziksel durumlar değildir. Bir erkek sadece fiziksel olarak ele alındığında bu tanıma yanıt verir. Ama bunu bir insan haline getirip, daha önce dediğim gibi duygusalar karakteri büyütülme şekli gibi etkenlerle beraber ister istemez bu kapasiteyi bir şekilde eğer büker, ya tanıma tamamen uyacak kadar açıktır yada bir yerde bükülür, çeşitli etmenler yüzünden fizikselliğin tanımladığı kapasitenin bir noktası bir limit haline gelir. Ve eğer artık bu limit senin zorlamanla orda durmuyorda gerçekten senin karakterin haline geliyorsa, ozaman sen kapasiteni o noktaya göremi nitelendirirsin yoksa sadece fiziksel kapasitene göremi.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Ocak 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bence bir uzman gözüyle şahin k. ya soralım bunları :P[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. [Bu mesaj nedanko tarafından 25 Ocak 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Alexi_Septimus, 25 Ocak 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Hoca hafta'da 4-5 kitap okuyorsun. Bir tane kadın erkek ilişkisi üzerine kitap okumamışsın bunca yıllık ömründe. Yuh be. Yo bunlar herzaman kitapla gelmez arkadaşım. Yatak konusunda hiç bir zaman aldatılmadım daha yada aldatıldıysam bile pişman olan olmadıki benimde haberim olmadı. Ama nitekim diğer konulara gelince onları yaşadım, ben kendi verdiğim tepkileri ve düşüncelerimi, sonuçta vardığım noktaları açıkladım. Eğer bunlar sana çok uzak geliyorsa bu sadece aradaki farklılıklar yüzündendir. Ama monitör arkasından bukadar kesin yargılara varmak kessinlike çok sakat ve rencide edici :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Ardeth, 25 Ocak 2005 02:00 tarihinde demiş ki: said: Alexi_Septimus, 25 Ocak 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Hoca hafta'da 4-5 kitap okuyorsun. Bir tane kadın erkek ilişkisi üzerine kitap okumamışsın bunca yıllık ömründe. Yuh be. bişiler Yok, bu taşı Dorsia'ya attım ben =P.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: fizban, 25 Ocak 2005 01:52 tarihinde demiş ki: ne dünyanın en taş kızlarının uğruna ikinci olmayı kabul ettiği playboylar.. Vaay taş geldi haha.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 iyi ozaman bende özür diledim zaten merak etmeye başlamıştım ne şekilde hafada 4 kitap okuduğumu çıkardın diye. yazdan beri bişey okumuyorum :)[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Kadına inanan, kendini aldatır. İnanmayan da kadını aldatır.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 penth bir konuştu pir konuştu..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 konuştuda bu seferde kadınlar arasındaki farklılıkları sıfıra indirdir yani. bence olmamış. Orda cümlenin başına bir ''Yanlış'' ortasınada ''hiçbir'' kelimesi getirilmeli bence.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Ocak 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Rednecklerle mi takılmaya başladın Dorsia ?[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Seninle çıkabilseydim Elini tutabilseydim Kafelerde diskolarda Belini sarabilseydim Elimdeki sazım olsan Doya doya çalsam seni Kadehimde şarap olsan Doya doya içsem seni Ah keşkem keşkem keşkem İçebilseydim keşkem Çalabilseydim keşkem Saçlarına boncuk taksam Seni nazardan korusam Mutluluktan uçardım ben Sana bir kez dokunsam [signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Aldattığın insan birlikte olduğundan daha tercih edilebilir bir insansa, onla takılırsın heh.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Sevginin değerini ancak onu kaybetmek için böyle risklere girmediğin zaman anlarsın bence. Ama sen sevginin değerini ölçebilmek için halen bu tür riskleri alabiliyorsan o sevgiye bence yeterince değer vermiyorsundur. Ayrıca baştan sevginin değerinin zaten içinden nefreti alıp götürdüğü zaman anlarsın. Yada ben anlarım diyelim, herkes için aynı olmak zorunda değil.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Ocak 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 aldatmadım , aldatılmadım ( ben öyle biliyorum) ama yinede mutsuzum...[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Aldatcaksan çaktırmıcan ;)[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yok aldatmakla sevginin büyüklüğü ölçülmez eğer doğru anladıysam.. Zaten her iki türlü aldatma da hiçbirşey eskisi gibi olmaz. İstersen 40 yıllık evli ol istersen 1 haftalık sevgili ol. Aldatma varsa, artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz.. - John Sebastian Bach[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Adam türkçe mi söylemiş bu sözü :D[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bence a. Eğer sen ben başkasını sevdim diye aldatıpta sonra geri dönüyorsan, sen henüz gerçekten sevgi denen şeyi kavrayamadığın için bir çeşit arayış içindesindir. b. Sevgini tazelemek için birini aldatmaya ihtiyaç duyuyorsan zaten o sevgi bitmiştir. c. Sevgini bukadar gönül rahatlığıyla riske atabiliyorsan sevgine zaten değer vermiyorsundur. d. Aldattığın kişiye geri dönüyorsan ve bunun doğru olduğuna inanıyorsan kendini kandırıyorsundur. e. Hepsi - sevgi ile ilgiyi, kolunda süs köpeği gezdirmeyi karıştırıyorsundur. tekrar: Bence[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Dorsia, 25 Ocak 2005 02:28 tarihinde demiş ki: Bunu hangisi söylemiş şu yeni ortalıkta olan sosyetik bach mı o söylediyse ziklemem de... Diğeri söylese de ziklemem aslında heh... Eğer o Bach metalci Bach sa yılların adamı yalnız. Fakat onun ilk adı John değil[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Dorsia, 25 Ocak 2005 02:28 tarihinde demiş ki: Bunu hangisi söylemiş şu yeni ortalıkta olan sosyetik bach mı o söylediyse ziklemem de... Diğeri söylese de ziklemem aslında heh... Let's... just... don't give a fuck ! Yeaah (4x) Let's... just... don't give a shit ! Yeaah (4x) Just say it ! I ... don't ... give... a... Shit or fuck or damn ! Just say it! Yeaah (4x) Yeni bestem.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Aha yok ya ben soledim. Benim geyiğim vardır. Kurduğum cümlenin armonisi, ünlü bir söz gibi durursa sonuna hep john sebastian bach imzasını eklerim. Geyik yani takmayın :)[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Penthesilea, 25 Ocak 2005 02:32 tarihinde demiş ki: Eğer o Bach metalci Bach sa yılların adamı yalnız. Fakat onun ilk adı John değil Ne konuşuyosun o zaman ? Metalci olduğunu mu göstermeye çalışıyorsun yani nedir ? John değilse ilk adı, belli ki o değil.Neden tutup bile bile "Metalci bachsa lölö" diyorsun ki ? Metalci olduğunu kanıtlamaya çalışan PENİS kılıklı İZBE genç seni. Obaa bütün gecenin stressini attım. Ehahaha. Metalci penth =P.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Dedim ya çevre ve psikoloji ama bu dediğin şeyleri doğru olarak karşılayacak birini bulman zor bence, en azından ciddi bir ilişkide. Eğer dediğin şeylere gerçekten inanıyor ve gerçek sevginin ne olduğunu gerçekten biliyorsan birgün bu nedenden dolayı herşeyi eline yüzüne bulaştırıpta sevginden mahrum olma ihtimalinde var. En azından muhafaza etmeye çalışmakla alakası bile yok dediğin şeyin, tamamen bakalım şu işin temelini kazayım ayakta kalacak mı demektir. Bu bir testtir sana bir sonuç verir, ama o testten sonra o sonuçda mazide kalır, herşey yerle bir olur. Ha son yoruma gelince bende gördüm ve şuana kadar başka bir çok düşüncemle beraberde bu şekilde mutlu olmaktanda ve aynen bu şekilde acı çekmektende bir şikayetim yok.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Ocak 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Alexi_Septimus, 25 Ocak 2005 02:35 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 25 Ocak 2005 02:32 tarihinde demiş ki: Eğer o Bach metalci Bach sa yılların adamı yalnız. Fakat onun ilk adı John değil Ne konuşuyosun o zaman ? Metalci olduğunu mu göstermeye çalışıyorsun yani nedir ? John değilse ilk adı, belli ki o değil.Neden tutup bile bile "Metalci bachsa lölö" diyorsun ki ? Metalci olduğunu kanıtlamaya çalışan PENİS kılıklı İZBE genç seni. Obaa bütün gecenin stressini attım. Ehahaha. Metalci penth =P. Hahha, hayata küstürdün lan bi mesajda beni haha =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar