SavagE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tabi ikiside kötüdür ama bence çoğu erkek hayatında kaçamak yapar..[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Troil, 24 Ocak 2005 10:38 tarihinde demiş ki: Bence yatakta aldaktmak daha kötü birşey sebebini bilmiyorum belki Türk olduğumdan eheh Sevdiğin kişinin gidip bir başkasıyla yatması onun seni sevmediği anlamına gelmez. Seninle beraberken, başkasıyla ilişki yürütmesi işte o kötü olandır.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: nedanko, 24 Ocak 2005 07:25 tarihinde demiş ki: yoksa yatakta mı aldatmak daha kötü? Bu süründürür ama en azından sonunda öldürür yada geçer (ya aşkımı yada çektiğim acıyı, yani bir şekilde geçer ve sonuda kötü olmak zorunda değil) said: nedanko, 24 Ocak 2005 07:25 tarihinde demiş ki:Sizce beyinde aldatmak mı (aşktan sözediyorum) Bu ise öldürmeden süründürür. Tabi ben bu cevapları karşımdaki insana aşık olduğumu varsayarak cevapladım.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Ocak 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bizi hayat aldatmış en başta, sevdiklerimizin aldatması çok mu farklı ki?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Erkeğin vucüt kimyası sınırsız sayıda kadını sevebilmesine imkan tanırken, kadının vucüt kimyası sadece bir erkeği sevebilmesine imkan tanır. Bir erkek hayatında infinitiv sayıda kadının vücuduna adapte olabilirken, bir kadın hayatında sadece 5 erkeğin vücuduna adapte olabilir, bu 5 erkekten sonra neutr konuma gelir. Bilimsel olarak kanıtlanmış bunlar. Kadın erkek eşitliği diye birşey söz konusu değildir.Ben burda kadınların ezik erkeklerin üstün olduğu gibi birşey kesinlikle idda etmiyorum.Kadınla erkeğin birbirinden çok farklı varlıklar olduğunu söylüyorum. Kadınların bakış açısıyla erkeklerin bakış açısının ne kadar farklı olduğunu söylüyorum. Bir erkek "sahip olma" güdüsüne sahipken, bir kadın "sahip olunma" güdüsüne sahiptir.Bunu lütfen kişisel almayın diyorum tekrardan.Insanın bir hayvan olduğunu unutmayalım.Yukarıda yazdıklarımı tekrar tekrar okuyalım. Örneğin bir erkek hem karısını hem de başka bir kadını sevebilir.Ancak kadında böyle birşey yoktur, kadın aynı anda sadece tek kişiyi sevebilir.Eğer bir erkeğin altında kendini yeterince güvenli hissediyorsa başkasına gitme ihtiyacı duymaz. Böyle işte. Bunlar bilinen şeyler. edit : Pek bilinmeyen gerçekler daha doğru olur evet.[signature][hline]? [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 25 Ocak 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bence bu tür şeylerde fiziksel metabolizma dışında piskoloji, yetiştiriliş tarzı gibi bir çok şeyde etkili. Bunu sadece fiziksel farklılıklara yüklemek yanlış olur. Psikoloji ise, fiziksel farklıklardan etkilense bile erkek psikolojisi ve kadın psikolojisi diye iki cepheye ayırmaya yetecek kadar kesin çizgiler çekemez. Yetiştirilme tarzı ise tamamen farklı olabilir. Sonuçta okuduğunuz bazı şeyler size çok uygun geldiği taktirde böyle genellemelerede gidebilirsiniz bence bu yanlış.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ya bide olayın şurası var.. Yani yatakta niye aldatır birbirini insan? Ben hayatımda kimseyi aldatmadım ama düşünüyorumda yatakta aldatsam neden aldatırım? En büyük neden, hatta büyüğü bırak, tek neden fizikseldir. Yani daha çok hoşuna gider, seksi gelir, erkeksi dürtülerini kontrol edemessin aldatırsın. Biraz daha açarsak tamamen yatak performansı ile ilgili... (daha fazla açmayalım da..) Yani karşındaki insanı fiziksel (yetersiz, çekici değil vb..) nedenlerden dolayı aldatırsın yatakta... Bunu bir nebzeye kadar insan çeker. Yeterli değilim gibi falan.. Hatta bu konuda kendini bile iyileştirebilirsin. Tantricdir, bileme nedir öğrenirsin bu eksiğini kaparsın (karşındakine göre olan eksikleri) Ama aşkta aldatmak çok küçük düşürücü, özgüven yitirici bir hareket.. Bu ne demek? Sen bana beyin olarak yetmiyosun, birlikte olurken eğlenmiyorum, ama bu adam senden beyin olarak daha iyi demek.. Bu bakımdan da çok kötü bir durum.. Tabii yukardaki fikirlerim çok yanlışta olabilir ama bence budur yani..[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 @Ardeth Bir erkek karısıyla mutlu olduğunu söyleyip o kadınla yaşlanıp ölebilir.Bu gayet normal birşey. Benim bahsettiğim şey KAPASİTE.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Budur abi, yatakta aldatan biri gelip senden özür dileyip hata yaptığını kabul edebilir, hatta bunu söylememe nedeni büyük bir ihtimalle ondan ayrılmak isteyeceğinden korkmasıdır. ama aşık olupta seni aldatan biri bunu öğrendiğini anladığı vakit bunu fırsat bilerek seni bırakacaktır büyük bir ihtimalle çünkü sana söyleyememe nedeni sana acıması, çekinmesi belki seni üzmemek istememesi, doğru anı beklemesi gibi şeylerdir. Yani sen onun için büyük bir ihtimalle bitmişsindir.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Ocak 2005 01:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 25 Ocak 2005 01:25 tarihinde demiş ki: @Ardeth Bir erkek karısıyla mutlu olduğunu söyleyip o kadınla yaşlanıp ölebilir.Bu gayet normal birşey. Benim bahsettiğim şey KAPASİTE. Doğrudur birşey demedim erkekler için genel olarak herzaman doğru olabilecek şeyler olabilir. Ama dediğim gibi yetiştiriliş tarzı, psikoloji gibi etmenler bu tür şeyleri geri dönüşü olmayacak şekilde köreltebilir, yada silebilir.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bi patide cikip ''Beyinde aldatmak aldatmayi dusunmek ama pratige gecirmemek(cesaret edememek vs) tir. asik olarak aldatmak diildir'' demedi yahu.... :o))))[signature][hline]"All right boyz, da plan iz: win. And if we loze, it's your fault, because you didn't follow da plan." [/b]ORK WARBOSS[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: nedanko, 25 Ocak 2005 01:24 tarihinde demiş ki: Ya bide olayın şurası var.. Yani yatakta niye aldatır birbirini insan? Ben hayatımda kimseyi aldatmadım ama düşünüyorumda yatakta aldatsam neden aldatırım? En büyük neden, hatta büyüğü bırak, tek neden fizikseldir. Yani daha çok hoşuna gider, seksi gelir, erkeksi dürtülerini kontrol edemessin aldatırsın. Biraz daha açarsak tamamen yatak performansı ile ilgili... (daha fazla açmayalım da..) Yani karşındaki insanı fiziksel (yetersiz, çekici değil vb..) nedenlerden dolayı aldatırsın yatakta... Eheh pek öyle değil. İlişki sürdürdüğün insan sex partnerin olarak yeterli ve über bir insan olsada sen gidip başkasıyla yatabilirsin. Bu sadece yatmak için olabilir. Bu sadece başkasıyla yatmak için olabilir. Bu sadece onun yattakta nasıl olduğunu merak ettiğin için olabilir. Inanılmaz uzun süredir sex yapmamanda bir sebeptir yada ilişki kurduğun insanın yetersizliği de bir sebeptir.Ama pek çok sebep var bunların dışında. Uzar gider.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Alexi_Septimus, 25 Ocak 2005 01:21 tarihinde demiş ki: Bir erkek "sahip olma" güdüsüne sahipken, bir kadın "sahip olunma" güdüsüne sahiptir.Bunu lütfen kişisel almayın diyorum tekrardan.Insanın bir hayvan olduğunu unutmayalım.Yukarıda yazdıklarımı tekrar tekrar okuyalım. Alexi bu konuda tamamen katılıyorum sana.. Etrafımdaki insanların ilişkilerini gözlemlediğimde (sık sık greenwich'e gider gözlem yaparım) bunu bariz şekilde sezebiliyorum.[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ama hepsi tek noktada biter, iradesizlik. Yani bir hata ve zaaf. Ama birinin gidip başkasına aşık olması hata yaptığını değil, sizin ilişkinizin bittiğini gösterir.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Ardeth, 25 Ocak 2005 01:28 tarihinde demiş ki: Doğrudur birşey demedim erkekler için genel olarak herzaman doğru olabilecek şeyler olabilir. Ama dediğim gibi yetiştiriliş tarzı, psikoloji gibi etmenler bu tür şeyleri geri dönüşü olmayacak şekilde köreltebilir, yada silebilir. Silemez, ancak köreltebilir. 7000 senedir eşiyle mutlu yaşayan bir insan 7001'inci senede çok güzel bir hatun görüp ona sapabilir örneğin.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: nedanko, 25 Ocak 2005 01:29 tarihinde demiş ki: Alexi bu konuda tamamen katılıyorum sana.. Etrafımdaki insanların ilişkilerini gözlemlediğimde (sık sık greenwich'e gider gözlem yaparım) bunu bariz şekilde sezebiliyorum. Hoca bu benim görüşüm değil. Bunlar bilimsel olarak kanıtlanmış olan şeyler =).[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 onu bilmem de , ne uçan ne kaçan elimden kurtuldu .p[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Doğru köreltir diyelim, onların tekrar yüzeye çıkıp çıkmamasıda senin bunu nekadar istediğine ve istemediğin takdirde iradene vs bağlıdır. Ama fiziksel etmenler yüzünden erkekler için biyolojik açıdan doğru olabilecek genellemeler olabilir, dediğin gibi zaten cinsel ilişkiler ve sahiplenmede bunun gibi şeylerdir. Kişiden kişiye değişen ise o insanın yüzeyine nekadar yakın olduğudur bunların. Bunun adıda karakterdir işte. İnsandan insana değişen. Yoksa hepimizi aynı hamurdan yoğrulduk, ama farklı yerlermiz farklı yoğunlukta, farklı yerlermiz daha tuzlu, farklı yerlerimiz daha cıvık.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 25 Ocak 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ben ilk ilişkimde 2 kere aldatıldım , olabilir , her insan hata yapar diye 2 kere de affettim şimdi bana enayi de diyebilirsiniz. ama tavsiyem siz affetmeyin , çünkü böyle çemçük gibi bir şey oldum. normal duygularım yok yani. düzgün bir ilişkim olamaz.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i want a boy with çemçük smile and pişmaniye hair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Kapasite ve temellerdi benim bahsettiklerim. Her erkek birbirinden farklı ilişki yürütebilir yada her kadın. Fakat kapasite ve temeller değişemez. Değişirse, Homo Sapien olmazsın, başka bir isim bulurlar sana, Homo Romantic tarzında hehe.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Olmaz. Romeo gaydi =P.[signature][hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Ardeth, 25 Ocak 2005 01:30 tarihinde demiş ki: Ama hepsi tek noktada biter, iradesizlik. Yani bir hata ve zaaf. Ama birinin gidip başkasına aşık olması hata yaptığını değil, sizin ilişkinizin bittiğini gösterir. Ya oturur konuşur derki ben başkasına aşık oldum. Buda küçük düşürücü bişi olmasına rağmen anlaşılır bir durum. Ama işin içinde birde aldatmak varsa, yani seni bu konuda aldatıyorsa daha da vahim olur durumlar.. Olaylar anlaşıldığında, başkasına aşık olduğu dönemde senin yüzüne attığı sahte gülücükler gelir. Bunu nasıl düşünemedim dersin. Bu kadar aptal mıydım dersin? Nasıl anlamadım dersin. Ha yatakta aldatır gider vurursun biter :) (şaka yaptım vurmak ne demek? ayak tırnaklarını sökeceksin :P ) Yani ne biliyim sınırlı kelimeler kullanmak zorunda olduğum içinde pek anlatamıyorum demek istediğimi.. Yani yatakta aldatır, kendinde hiç bir suç aramazsın. Olayın kötü yanı sadece aldatmaktır. Ama aşk ile aldattığında hem aldatmak var, hemde duygusal olarak kendini yetersiz görme var. Ha diğer durumda da kendini yetersiz görebilirsin ama dediğim gibi bunu düzeltebilirsin. Ama duygularınla ilgili kararlar alıp , kendini duygusal manada değiştirmek çok zordur bence. Hele ergenliği geçtiysen...[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Eh bende dediğimde temeller aynı zaten(aynı hamur) ama bazen temeller dışa eklenenlerin altında bazı noktalarda önemini ve etkisini kaybedebiliyor. Bazen üstüne çektiğin katların senin üzerinde daha büyük etkisi oluyor. Kapasite konusuna gelince gerek fiziksel, gerek zihinsel, gerek duygusal olarak herkeste farklı olduğundan yanayım. Ha genel olarak kapasiteler arasındaki farklılığı belirleyen tabi fiziksel özellikler ve soyun olabilir o doğru. Ama bu kapasite hakkında genel geçer bir doğru değildir, kapasiteler arasındaki FARKTA genel geçer bir doğrudur.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Ardeth, 25 Ocak 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Kapasite konusuna gelince gerek fiziksel, gerek zihinsel, gerek duygusal olarak herkeste farklı olduğundan yanayım. Ha genel olarak kapasiteler arasındaki farklılığı belirleyen tabi fiziksel özellikler ve soyun olabilir o doğru. Ama bu kapasite hakkında genel geçer bir doğru değildir, kapasiteler arasındaki FARKTA genel geçer bir doğrudur. Kapasitelerde değişmez. Sadece kapasiteyi doldurma şeklin değişebilir. Bu senin bu görüşe inanman yada inanmamanla ilgili birşey değil. Bilim böyle diyor. Ha basit olarak bir örnek verelim. Kadın erkek eşittir yasalara göre (görünüş bu ancak...) Isviçre (insan haklarının göbeği olduğu için bu örneği yapıyorum) : Kadın erkek eşittir. Evlenebilir. Ancak : Eğer erkek başka bir kadından çocuk sahibi olursa erkeğin evli olduğu kadın bu çocuğa annelik yapmak zorundadır.Annelik yapmak istemiyorsa eşinden boşanabilir.Ancak mirastan mahrum kalacaktır. İşte kadın erkek eşitliği bu lol.[signature][hline]? [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 25 Ocak 2005 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ya zaten sırf aşık olmaktan bahsetmiyoruzki. İlişki kurduğun biri başkasına aşık olduysa yapabilecek birşey yok yani. Bir tercih meselesidir, seni tercih etmiyorsa ona zorla kendini terih ettirme yada ona seni seçmekten başka şans bırakmamak hiç birşey çözmez. Zaten gömülmüş olan bir ilişkiyle beraber bu sefer ilişkiyi yaşayanlarıda gömer. Başkasına aşık olmak aldatmak değildir bunu eski sevdiği insana anlatmamak aldatmaktır. Her şekilde ilişki bitmiştir. Biri süründürür, biri aşağılar ve süründürür :) Ha diğer şekilde başka biriyle yatarsan söylesende söylemesende aldatmış olursun. Başka biriyle yatmanın sadece iradesizlikten kaynaklandığını ve hala o kişinin seni sevdiğini düşünürsek gelip sana anlatması vicdan azabı ve o sorunu çözümlemek istemesinden dolayı, söylememesi ise seni kaybetmekten korktuğunu gösterir. Sonuçta bu ilişki daha bitmemiştir.[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar