Farinal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ya arkadaslar ben simdi WoW u bekliom bana haftaya gelio ama ben nasil acc acacagimi bile bilmiom?Bi allahin kulu bana adim adim anlatabilir mi vede SOE swg accountlari icin parayi otomotik olarak cekio galiba eger bu dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 swg parayi otamatik olarak cekiyor. oyun eline gechtiginde zaten install ettiginde seni yonlendircek biryere oraya keyini vs girip hesap acicaksin swg deki gibi. oyun ile ilgili bilgi ariyyorsan en tepede wen in bir threadi var onda hersey icin link var.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bende senın gıbı oyunu beklıyorum ama sıtesıne aldıgın key numarasını yazarak acount acılıyomus dıye okudum. eger key numaranı bılıyosan sorun yoktur heralde yazıp acarsın acount.[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar