Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Birkaç sene önce rahatsız edici film sahnelerı derlemesi izlerken, İspanyolca diye hatırladığım bir filmde asker/gerilla gibi giyinmiş bir kadına bir adam ahır gibi biyerde tecavüz etmeye çalışıyodu. Bıçakla avuçlarını mı ne kesiyodu bi de, ayaklarından tutup havaya kaldırıyodu. Bu filmi bilenler varsa adını söyleyebilir mi? İspanyol İçsavaşı ile mi ilgili? Güzel bi film mi? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ahırda bir tecavüz hatırlıyorum ama clint abi yapmıştı onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 ben benzer bi sahnenin, göğüs uçlarını kesmeli olanını hatırlıyorum ama nerden hatırlıyorum onu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 meme ucu kesmeli japon filminde vardır bir tane sapık bi adam, bi kadın bi de adamı kaçırıyor, hergün bitaraflarını kesip sonra tedavi ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 clockwork orange'ın bası, rahatsız edici tecavuz sahnesi olarak bu var aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar