Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benım Ordekler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ablam yiğenim için almış. Sarı sarı kucucuk şeylerdı ılk başta. Yiğenim hayvanları rahat bırakmayınca bıze getırdı ablam. Balkonda bakıyoruz 6-7 ay olmuştur. Cok su ıcıyorlar. Yanı sureklı su versen ıcecekler sankı.

[Bu mesaj Deli333 tarafından 11 Ekim 2004 20:50 tarihinde değiştirilmiştir]

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
alışmışmı sizlere bunlar?
ısırmıyordur sanırım. birde çok dikkat et kedi ve köpeke sakın gösterme.. tavşan falanda öyle..
çok şekerler ve komiktir ördekler..[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 26)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*

Mesaj tarihi:
Çokta lezzetlidir onlar.. İ$htahım açıldı birden :)[signature][hline]|DeathracK|
Bo$h sokaklarda yalnız gezinen,
düşüncelerin ile güldürüyorsun beni kimsen,
ben giderim hatır kalır
dostlar beni hatırlasın..

------------------------
İtina ile aslan terbiye edilir!
Bursa & Fenerbahçe taraftarı..

Forum Reality
Mesaj tarihi:
vak vak diye gece üstüme saldıran ördekler...hmm :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Onu bunu bırakında komşular birşey demiyormu 2 ördek besliyeceksiniz diye bütün gün kafalarını gayk guyk sesleriyle şişirmiyormusunuz? bence tam kıvamına gelmişler kesin gitsin.
Ekstradan ördekleri kediden kaçırmakmi hele hele 3 ünü kediyi mahveder onlar gaddar bir köpek olmadığı sürece köpekte yaklaşamaz :)

[Bu mesaj Qualance tarafından 03 Ocak 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Deathrack, 12 Ekim 2004 21:10 tarihinde demiş ki:
Çokta lezzetlidir onlar.. İ$htahım açıldı birden :)

lol ne ii yenr onlar bilionmu :D deli yatarken kacıralım yiyelim :D

saka bi yana çok tatlılar :)[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme...

Infarctus
Mesaj tarihi:
süperler yaw......
ama etleri daha süper:D[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY
Mesaj tarihi:
Şubatta alıyorum bendee Hatta yerLeri biLe Hazırr, yazında evin karşısında; parktaki gölette yüzdürürüm onlarıııı=)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
  • Yeni Oluştur...