xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: kIzIn1i, 24 Ocak 2005 16:53 tarihinde demiş ki: parayı veriorus ama dudugu calamiorus... :D[signature][hline]PRaXToR Orc İxgenon Paper Mage lvl 51 National Point: 55 Manner 585 ßir cümle ile ßen: Ölümü beklerken ßoş vakitlerimi değerlendiriyorum!
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 oyuna giremiyorum iş yerindeyim. ama rock ın verdiği linkden baktımda galiba hatlar düzeldi.[signature][hline]Name : TheKorea Server : Xigenon Race : El Morad Class : Rogue Level : 1x :P (geçici bi süre) [Bu mesaj SteelBB tarafından 24 Ocak 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Gördüğünüz gibi bas bas bağıran tv ler de yalancı çıktı şıracı bozacı misali.Güya ayın 23 ünde düselcekti yaklaşık 1 haftadır sorun var hatlarda umarım yakın zamanda düselcek.Yoksa bırakcaz bu oyunu.Bir de rock imzanı açıklarmısın? plz.[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 eğer yanlış yazmadıysam şu manaya gelio olması lazım: "beni görünce ölmeye hazırlan hazırlanmazsan ben hazırlarım"[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Lem ne zaman deiştin imzayı:) çok şükür ingilizcem var:) Kastettiğim paticik ko forumu adam olana kadar uramicam...(Bir önceki imzan galiba)[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Heyttt,yürü be:D De, herkes Türk olm niye ing yazdın :lol:[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: BuRiAL_TR, 24 Ocak 2005 22:06 tarihinde demiş ki: Lem ne zaman deiştin imzayı:) çok şükür ingilizcem var:) Kastettiğim paticik ko forumu adam olana kadar uramicam...(Bir önceki imzan galiba) bissürü saçma sapan adam türedide onlardan ve açtıkları saçma sapan topiclerden bıktımda..[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Öne çıkan mesajlar