aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 slm millet ben şu an diez de provoker ım vede ne ayaktır bilmiyorum ama sword dancing görevi bende lvl 50 görevi olarak gözüküyor...Adam 30 safir 1 harpy quin vede 5 mil. coin getir sword dancingi aktif edeyim diyiyordu.... Bende bu hevesle istediklerini tamamladım skill i almaya gittim nitekim bundada master sword olmadan olmıcanı söledi... master sword olmak içinde lvl 60 ı beklemem gerektiğini öğrenince eşşekten düşmüşe döndüm resmen taşşak geçti benle tenhada denk getirmeyeyim o kanatlı yosmayı....Neyse Asıl soruma gelince.... Ben bu provoker olayını kaybetmek istemiyorum skilleri defansa vermek gibi bi inadım var ama diğer yandanda sword dancingi açmak istiyorum lvl 60 olduğumda vede master sword olduğumda sword daning e kadar olan attacker skillerini aktif etmeden sword dancing skiilini aktif etmemde bi sakınca olur mu? şahsımca olmaması gerekir siz bu konuda birşeyler biliyorsanız sölemenizi rica eder gözlerinizden öperim :)[signature][hline]Akıncı_Türk®
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 62 de scream i acarsın yada 60 ta attack a cevirirsin diye biliyorum.[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 attacker a çevirmek istemiyorum bi nevi provoker vede defans bana daha cazip geliyor bunun için sword dancingi görevle aktif etmek istiyorum...hem defansım yüksek olacak hemde en iyi attacker skill ini kullanacağım benim derdim bu attacker skillerinin hepsini aktif etmek istemiyorum.....[signature][hline]Akıncı_Türk®
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Tamam,scream zaten sworddancing in aynısı,tek farkı stun ediyor bide :D ama 62 de acılıyor,yani att da olsan def de olsan 62 de alabılıyosun. Ama defler sworddancingi alamaz mantıken.[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 defender ın sword dancing i alması neden mantıksız bende bunu anlamadım....(oldumu en iyi warrior olmak lazım hem defans hem attack ne ala memleket :) ) scream görevi için sadece adam master warrior şartı koymuş bütün attacker skillerini aktif et dememiş sadece ben emin olmak istiyorum bunun yüzünden 9 skill imi kullanmıyorum şu anda boşta duruyo bi daha 10-15 milyon ödemek istemem reskill için bi nevi muallaktayım hala daha carvin skill i ile adam kesmeye çalışıyorum o kadar vahim durum :)[signature][hline]Akıncı_Türk®
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eğer sword dancing istiyosan lvl 63 olman lasım hem 45 skill pointini proveke için açıp hemde 60 tane skill pointini atack a wermen lasım lvl 63 lasım :D[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ok anladım sağol....(şu görevlerin açıklamalarını eksik yapıyolar muallakta bırakıyolar adamı ) boşta bıraktığım skilleri attacker a veriyom haberin olsun.... saygılar.....[signature][hline]Akıncı_Türk®
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Sworddancing attack skillinin 60.buyusu,yani sen ana skill olarak 60 tane defansa verirsen,lvl 60 olsanda sworddancingi acamazsın, roguenun shadowhunter atıp spike koyması gibi olur:D lvl 62 de her iki türde acacak screami. yanlıssam düzeltin,bende bu konuyu daha once sormustum,bu sekildeydi,hic 60 wariorum olmadı :/ böhü[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sağolasın buzkirpisi ama olsaydı bayaaa iyi olacaktı benim için[signature][hline]Akıncı_Türk®
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 senin bahsettiin scream olmasin :) onda lvl sormuyo bizde denedik bu sefer kabul etmio anlamadik bi türlü[signature][hline]LuciferTR
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ewet scream görevi sword dancing i açacak ama master olmadan açmam diyiyor.... lvl 60 ta açacağım artık oda kısmetse bu lagdan lvl kasmak hayal oldu abssyde bile 2 dakkalık lag lara takıldım bugün pes ettim çıktım pazarda pinekleyip duruyom artık......[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ....
WERAN Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya beyler skilleri yenileyince char pointlerde yenileniyo mu? :?
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hayır skilleri restart verirsen statlarda yenilenmez onun için yine ayrı para ödemen lazım.... Nasıl yapacam diye bir soru belirirse aklında Stat için üstündeki bütün eşyaları çıkart...Ondan sonra REskill verirken tıkladığın ikonun üstündeki ikonu tıklamalısın belli bir para karşılığında statlara (str hp mp dex....) hepsi sıfırlanmış olur ama bellii bir para karşılığında ok?[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ....
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ama skillden daha ucuz olur statlar. ;)[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bu iş için 20 mil. verince insan öğreniyo tabiii ::):[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ....
pesmerge Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 char point demekle sanırım stat pointleri kastettin. maalesef ikisi ayrı bi olay yani skilleri ayrı, statları ayrı sıfırlayabiliyosun :([signature][hline]pesmerge lvl 5x Blade
aziiizzz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 rockncoke ın dediği doğre RESTAT RESKiLL den daha ucuz mesela ben reskill i 9 mil. vererek yaptım restat içinse 5mil. küsür verdim nerdeyse yarı yarıya fark ediyo.....[signature][hline]BLooD SKuLLs New clan.....made in DİEZ....
WERAN Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 inşallah o kadar wermem werirsem ağlarım :(
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Rock 15 kere skill-stat degistirdigi icin 15*5=75 falan güzel para yani :lol:enayi parası Kaptan iyi para kazanıyo valla :-)[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
WERAN Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hehe :) anayiler (misal ben) yüzünden zenğin olcak shell mel takcak artık kaptan
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 walla su an 59 %60 im insallah lag azalirDa yarin 60 olurum :) bende 63 e kadaR kasmayi planliyorum (nasil olacak bende bilmiyorum ama ) o zaman hem inferno hemde blizzard aCilacak :) heheeh[signature][hline]Name: Jander_SunStar Server: Diez Race: Karus Job: Sorcerer / Paper Mage Level: 5x Clan: WeRuleZ
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Flame LVL 70 büyüsü Aşırı süper hayatımda gçrdügün en güzel büyü[signature][hline]Server:Xig -----------Server:Ares Nick:oQo -------------Nick:KuardoN LvL:4x ------------- LvL:60 Clan:PunisheR----------Clan:TOWN A live--------- Banned
Öne çıkan mesajlar