Mave Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 BeLki içimizden bazıLarı eski yıLLarda aynı okuLLarda okumuş oLabiLir. Ben siftah yapayım ; 60. YıL AnadoLu İLkokuLu ( Acıbadem - İST ) ÖzeL Ahmet Şimşek KoLeji ( KartaL - İST ) ÖzeL Ahmet Şimşek Fen Lisesi ( KartaL - İST ) Ege Üniversitesi - Kimya Müh. ( Bornova - İZM )[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü [Bu mesaj Mave tarafından 18 Ocak 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
screamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Link 1-A[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 mave ilkokulu bizim orada okumussun ... bende ikbaliye de okumustum...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ben yazsam kim bilecek 5 sene Van'da 5 sene Konya'da aeueuh dağınık bir eğitim yaşantısı.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Legioner Young Nightblade
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 dagitmissin yani kendini heryere[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 aramayada gerek yok daha ilk sayfada[signature][hline]
Dantes Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konak Anadolu Lisesi (İzmir) Ege Universitesi (Biyomuhendislik)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Büyük Kolej 1-2 Pakize Erdoğu İlköğretim 3-4 Ahmet Vefik Paşa 5 Yüce Fen Lisesi prep-6-7-8 Çankaya Lisesi 9-10 Şafak Kolej 11 Yeditepe Üniversitesi devamı Bu kadarcık :P[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Kazım Özenç Seçen İ.ö.O (1-8) Karatay Anadolu Lisesi (hazırlık, lise 1) Şu an lise 2 de we k.a.l.'deyim
Öne çıkan mesajlar