Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Höh bu da mı başıma gelecekti

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Yahu nereden başlasam bilemiyorum. Uykum da yok. Uyumaya çalıştım uyuyamadım 1-2 saat sonra dayanamadım tekrar kalktım açtım bilgisayarı. Buraya yazamadan edemeyecem.

Şindi teee okula geldiğim ilk gündü ki, o zaman gözüme güzel görünen üst sınıftan bi kız ilgilenmişti benimle, neyse çıktık ettik 2 gün sonra küçük bahaneler öne sürmeye başladı ben de salladım ayrıldım felan ondan sonra o kıza çok sert davrandım ona rağmen bu senenin başında bile geldi konuştu benimle. ama bu tecrübeden dolayı "okuldan olmuyor kardeşim" politikasını uygulayaraktan okuldan kimseyle çıkmamaya karar verdim.

fekat gel gör ki hiç tahmin edemeyeceğim birşey oldu. yaklaşık 2-3 haftadır kimseyle çıkmıyorum, yani karşıma çıkan kimse olmadı hoşlandığım* (tahmin edemeyeceğim olan şey bu değil yanlış anlamayın) . tam da şubat tatiline denk geldi yani höh günlerim evde geçiyor bu da ister istemez insanı birşeyleri düşünmeye zorluyor.

sınıfımızda bir kız var, yani geçen sene bizim arkadaş grubumuzla baya sorunlar yaşamış bi kız ortamdan dışladığım(ız) bir kız yani. dönemin sonlarına doğru esti galiba kıza ilgilenmeye başladı bizimle tiyatroya gidiyorduk orda arkamdan övgü dolu sözler, sınıfta yapılan küçük oynaşmalar silgi savaşları felan. neyse ben hiç hesapta yokken bir anda bu kızdan hoşlandım yani aklımın ucundan bile geçmezdi sınıftaki birinden hoşlanacağım çok acaip oldum. daha önce bir kez aşık oldum ve onu da gece geç vakit uyku sersemliğiyle elime yüzüme bulaştırdım zaten bu sefer de kötü birşey yapmaktan korkuyorum hele okulda saçma sapan birşey duyulacak olursa çok kötü olur yani.

nabasam nabasam diye düşünüyorum yani birşey olmadan benim bu kıza bir çıkma teklifi felan etmem saçma gelir bana da ona da çünkü yani benim düşüncem tabii bu tahmin edilemeyecek birşey anca onun, beni etkileyici birşey yapmasını bekleyecem. bir pizza iddiamız vardı onu da kim kazandı bilmiyorum yani o bahanem de var kızı bi yere çekebilmek için ama dediğim gibi çok beklenmedik birşey olur. teklifimi kabul edip etmemesi hiç sorun değil hatta düşünüyorum da kabul etmemesi daha bile iyi olur fekat kabul etmeyeceğini de hiç sanmıyorum o ayrı konu, tek sorun her iki halde de okulda bunun duyulacağı yani bu durumda, okuldan biriyle çıkmaya tövbe eden biri. hey allahım cümle bile kuramamaya başladım yardımınıza ihtiyacım var sevgili patiler.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 24 Ocak 2005 06:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

3 haftadır birisiyle çıkmıyorsun?
Vah vah..
nedir bu çıkma sevdası anlamadım gitti..
allah kolaylık versin..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

höh yanlış anlamışsın kardeş ilgili yeri düzelttim umarım yanlış anlamalar olmaz yani şubat tatilinde eve tıkıldım demek istedim. insan eve tıkılınca bazı şeyleri düşünüyor ister istemez. benim aklıma da o geldi pöh[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi an kız bulamadın bunalım yaptın sandım..
Vah vah dicektim o yüzden.
bide çıksan nolcak bee platoniğin heyecanını adrenalinini sana verebilecek mi?
konuşurken ellerin ayakların titricek mi ?
yoo bırak platonik rulz.[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

hühühühüü bu da çok platonik oldu ama hem göremiyorum hem onu düşünüyorum ne lanet bişey oldu bu sömestr oof mesaj atıcam şimdi kıza yine elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum :([signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok çıkmak istemiyorum değil sorun sadece ne yapacağımdan tam emin değilim. tam aşık olduğumu sanmıyorum biraz fazla hoşlandım herhalde ya neyse aşık olmuş da olabilirim. ama hiç beklenmedik bir anda höst diye kıza çıkma teklif edersem çok acaip olucak yani ne biliyim ya of :( kimsenin böyle bir tecrübesi olmadı mı

edik: yani ondan hoşlanacağım benim de aklıma gelmemişti onun da aklına gelmemiştir büyük ihtimalle nası yapacam bilmiyorum ne yapsam onu da bilmiyorum[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 24 Ocak 2005 06:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok yahu nabıtın diyorum zaten daha önce 1 kez aşık oldum. normalde herkes gibi gönül eğlendiririm. ama gönül eğlenmeyince sıkıldı işte böyle saçma hallere düştüm bundan 1 ay önce söyleselerdi gülerdim of ya neyse 15 gün daha var o zamana kadar başka bi kız buluyim yoksa pek iyi olmıcak[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence şimdi hatrekete geçersen acele etmişolursun herşeyin bi zamanı var di mi:)biraz daha zaman geçsin okulda onunla birlikte olmaya çalış hep...sonra gider herşeyi açık açık söylersin[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

çıkmış olmak için kimseyle çıkma. hoşlandığını sandığı zannettiğin için hoşlanma. olaylara objektif yaklaş. dışarıdan bak. 95394678513874 kere düşün 1 kere yap.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...