Mert_Bjk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 arkadaşlar ad aware prog mın uindirdim.prog güzel gibi ama türkçe olsa daha iyi anlicam.bilenler warsa cvp pls
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bi ara vardı türçe yaması sonra ne oldu bilmiom , ama se nin yaması yok galiba[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 se güzel ya diğerini bilmiyom ama se kadar hızlı scan eden program gormedım[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mert_Bjk Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bence de mükemmel bi prog acayip hızlı scanlio bi sürü şey bulup sildi net hızlandı...
Öne çıkan mesajlar