BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 el karus olan rockncoke artık benim değildir noob clanından birisine 7m coins'e sattım :) ben sanıpta bişe yapmayın :-P[signature][hline]Firearrow the Archer
3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 la niye sattın ki çok paraya ihtiyacın varsa kasardık bir olup
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hepsini abyss e yatır bakalım ne cıkcak :P istersen ver ben basayım abyss e webcamde acarım canlı canlı gorursun :P manner yüksek ya belki bisiye yarar[signature][hline]PRaXToR Orc İxgenon Paper Mage lvl 51 National Point: 55 Manner 585 ßir cümle ile ßen: Ölümü beklerken ßoş vakitlerimi değerlendiriyorum!
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 el morad charımla oynuyorumda ondan.[signature][hline]Firearrow the Archer
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yok rogue char archer yapacam birazda üst baş alacam chara :)[signature][hline]Firearrow the Archer
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hadi hayırlsı. ;) kesin onu macro çin amıştır adam:D[signature][hline]Name : TheKorea Server : Xigenon Race : El Morad Class : Rogue Level : 1x :P (geçici bi süre) [Bu mesaj SteelBB tarafından 24 Ocak 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 valla bilmiyorum adam noob clanından (baya iyi bi clan xigde) bi priest. belki mage istemiştir canıda kasmak zor gelmiştir :-P[signature][hline]Firearrow the Archer
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 oda oalbilir tabi. Neyse umarım hayırlısı olur. ;) ve ben derimki harcama o parayı git para kas ironx bow falan al. Sonra çoşarsın.[signature][hline]Name : TheKorea Server : Xigenon Race : El Morad Class : Rogue Level : 1x :P (geçici bi süre) [Bu mesaj SteelBB tarafından 24 Ocak 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
daedric Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Rampage'dan sonra en iyi clan bence noob, en azından gördüklerime göre :) Şaka maka Sultans clanı da bayağı ilerledi, onlarda 3. clan olabilir, Türk olmaları ayrı bir gurur kaynağı tabi :) Edit: Ya yeni mesaj atmiim dedim, bu trade olayını nasıl gerçekleştiriyorsunuz kimse birbirine kazık atmadan ? Saygı çerçevesinde mi oldu herşey yoksa bir güvenlik önlemi var mı ? [signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Light Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: Henüz yetişmekte Clan: Agema [Bu mesaj daedric tarafından 24 Ocak 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ortis var abi onu unutamyın! :) Biraz bekelin görün biz sadece cafe clanıyız dışardan sadeec 1-2 kişi var. bi cafe clanı nasıl iyi olur iyi seyredin ;)[signature][hline]Name : TheKorea Server : Xigenon Race : El Morad Class : Rogue Level : 1x :P (geçici bi süre)
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sultans baya ilerledi o bellide adamları yaramaz :P[signature][hline]PRaXToR Orc İxgenon Paper Mage lvl 51 National Point: 55 Manner 585 ßir cümle ile ßen: Ölümü beklerken ßoş vakitlerimi değerlendiriyorum!
daedric Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Aaa praxtor sen misin ? Bu sabahtı sanırım abyss'te sana vurmamak için canım çıktı. Otomatik hedef seçmek için "z" tuşunu kullanıyorum cave leech yerine seni seçiyor tam cast etmişken büyüyü koşmaya başlıyorum fail olması için :D Karakterim güçsüz öyle kazaları millet kan davası haline getiriyorda :)[signature][hline]Karakter adı: Enchantress Özellik: Mage/Fire-Light Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: Henüz yetişmekte Clan: Agema
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: daedric, 24 Ocak 2005 17:35 tarihinde demiş ki: Aaa praxtor sen misin ? Bu sabahtı sanırım abyss'te sana vurmamak için canım çıktı. Otomatik hedef seçmek için "z" tuşunu kullanıyorum cave leech yerine seni seçiyor tam cast etmişken büyüyü koşmaya başlıyorum fail olması için :D Karakterim güçsüz öyle kazaları millet kan davası haline getiriyorda :) ehehe :)) desene brader ben türküm diye. kıllık yapmadığı sürece türklere atack yapmam ben :)[signature][hline]PRaXToR Orc İxgenon Paper Mage lvl 51 National Point: 55 Manner 585 ßir cümle ile ßen: Ölümü beklerken ßoş vakitlerimi değerlendiriyorum!
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Np transfer yapıcaklar desem fazlamı fesat düsünmüs olurum :-? :D[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yok sordum ben adama paranın geri kalan kısmını alırken. bunun lvl 60 orc warrioru varmış ama hacklenmiş bütün arkadaşları falan orcmuş işte ondan alıyomuş[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 nası sattın ya adama nasıl guvendın o sana nasıl guvendı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sölicem ama sonra yanlış anlıcaksınız[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Adamlar zaten saglamdı,41 mage i naapsaydılarki? dogru tahminmi :D[signature][hline]Oyunların Kralı Briç Kralların Oyunu Poker
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hayır. söylemicem çünkü söylersem bi sürü küfür etceksiniz[signature][hline]Firearrow the Archer When you see me. Prepare yourself to die. If you don't prepare yourself to die. I can do it for you ;)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 rock ben olsam satmasdım cünkü ilerde lasım olcak ares deki büyük clanlar gibi sende orc sokardın cz ye sonra gider gider keser np kasardınız burdakiler yapıyor :rock:[signature][hline]Chat bölümündeki clan kısmına tıklayıp yeşil yeşil yazı yazmaya özlem duyan adam :(
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Evet aynı seyı bende dıyecektım bır cok kısı yapıyor bunu ne yazık kı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Öne çıkan mesajlar