rudyray Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 arakdaslar 4l0 olmama çok az kaldı,su ana kadar ip-1 purge-1 ve mop-3 lvlrini aldim 4l0 oldugumda elimde 10 rp olucak fakat nereye vericegimi bilmiyorum.düşüncelerinizi palylaşırsanız sevinirim.. saygılar sevgiler etc.[signature][hline]Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
daverc Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Classini soyleseydin ona gore bisiler soylerdik ?[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
daverc Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Neyse fighter oldugun belli :p IP2 almani oneririm ben sana.[signature][hline]|R.I.P| sularmı yandı ? neden tunca benziyor mermer? Bu bir lisan-ı hafidir ki ruha dolmakta, Kızıl havaları seyret ki akşam olmakta.|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
trunbrelenor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 valla kim ne derse desin biraz daha rank yap ve purge 3 al derim.. solo da olsan grupla da takilsan purge 3 asiri rahatlik ... kimse demesin 30 puan degmez diye degmenin otesine gecio... hemen hemen her combat purge up oluo.. bolt range sorclara cb feedback arkadan purge 3 le mezzleri eline verdigim cok oluo... yada hib base stun i tabi bu healer icin daha faydali ama tanksan purge3 hem grubunu hem seni kurtaracaktir bicok kez[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - WTB Zephyr Dede - Merlin Mid
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 purge2 al kesin[signature][hline]-_-_-_- Nyrio -_-_-_-
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 ip1 den kurtul da gerisine karışmiyim.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
Ciguli Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2005 İP2 ile 1 arasında dağlar kadar fark var çünkü
rudyray Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 saolun yardim ve onerileriniz icin,charim 2hand paladin specler 45 chant 50 2hd-35 parry.fakat degistirebilirim cunku abi simdi ben purge 3 alcam tamam super mezi yedik sonra mezden kurtulan ilk ben olcam.sorun surda abi 2hdle cok yavas vuruyorum bu yzudende birini oldurmem uzun suruyo..bilmiyoruma bı cok karisik.shilede donebilirim cunku kimle konusssam 2hd pally olunmaz dıye yuksek dmg veremessiz diyo .bende 2hd pallyi cok seviyorum.mythıcte hade paladine 2hd verelim degısıklık olsun goruntu olsun dıye vermemeıstır emınım 2hdle cok guzel ortalık temızlıyen charlarda vvardır...AMA NASIL?[signature][hline]Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 hybrid ol sende, ortalikta 42 shield veripte 2h giden cok paladin var (lancelotta). Zaten rvr içinde bence mantıklı olan odur, Slam vur sonra 2h çıkart bunu böyle yapan hero da paladinde armsman de çok. Doğal olarak biyerlerden kısman gerekicek o 42 yi shield a verebilmek için, onu nasil speclersin bilmiyorum. purge 3 güzel ama sen rr4 ken toplam 30 puanın var demektir, hepsini purge e yatırdın, seni mezzlediler sende purge ettin buraya kadar güzel de senin bundan sonra ortaya koyacak başka kartın kalmadı o combat boyunca. Sen bilirsin. Mastery of pain = daha çok damage, her eve lazım.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Purge3 yuksek rrlere kadar gereksiz bence ilk alacagin seyler ip2 purge2 mop3 olmali daha sonra solo takiliyosan first aid1de cok yararli olur ama yok ayda yilda bir solo yaparim dersen hiç alma yada hep grupla takilirim dersen vehement renewalda cok yararlidir sonuc olarak ra larda senin oyun bicimine gore degisir o yüzden en iyi şeklini yine sen bulabilirsin
rudyray Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 saolun arkadaslar yardımlarınız için...[signature][hline]Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Ahuramazda Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Sahsi fikrim : Sethlor'a katiliyorum purge 3 yuksek rrlere kadar gereksiz hatta hata bence. Herseyini purgeye yatirirsan denildigi gibi ortaya koyacak baska kartinkalmaz ya ilk olen sen olacaksin yada Gm topuk kacacaksin oda neye yarar artik Allah bilir. NF ardindan da cata nin cikmasi ile benim algiladigim öncelik max attack.Eski frontierde ole yada boyle savas uzaya biliordu,simdi yok oyle birsey,kimin bilegi kalinsa ezip geciyor. Yanlis oldugumu dusunebilirsiniz, saygi duyarim. Ama ben kendimce eminim. MoP Rulezz[signature][hline]Nothing left to loose after loosing u.. Ahuramazda Alb/Kay RR5 Firewiz Achilleus Alb/Kay RR4 Paladin
Leath Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 dusuk RR de purge 3 alan arkadaslarin yanina long wind 5(yeterse) gibi RA lar da almalari gerek ki sag cikabilsinler her savastan.[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Excalibur)
Qal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 oyunda purge 3 kaynak israfı bence. purge2 yeter. Ip1-2 guzel, biraz aom, biraz hps almakta fayda var. amsmanimdaki ra'lar soyle s/s : IP2 Purge1 Aom4 Empty mind2 Soldiers barricade2 str1 dex1 con1 tough1 lw1 mob1 mop1 pain1 2700 hps, cleric-friar resistleri, + empty mind2+sb2 aciyorum rr11 eldritch damageleri sadece 190 190 vuruyo. o arada mutfaga cay almaya gidiyom. dondugumde manasi bitmis yerde otururken de kesiyom :)[signature][hline]Qal 50 Armsman 8L8 Qalzzzz 50 Sorc 8L2
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 nerf Qal!!1!1[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
rudyray Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 "o arada mutfaga cay almaya gidiyom. dondugumde manasi bitmis yerde otururken de kesiyom " abi super ya:) ne diyimki ben sana..[signature][hline]Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
Ahuramazda Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Qal, 24 Ocak 2005 02:46 tarihinde demiş ki: oyunda purge 3 kaynak israfı bence. purge2 yeter. Ip1-2 guzel, biraz aom, biraz hps almakta fayda var. amsmanimdaki ra'lar soyle s/s : IP2 Purge1 Aom4 Empty mind2 Soldiers barricade2 str1 dex1 con1 tough1 lw1 mob1 mop1 pain1 2700 hps, cleric-friar resistleri, + empty mind2+sb2 aciyorum rr11 eldritch damageleri sadece 190 190 vuruyo. o arada mutfaga cay almaya gidiyom. dondugumde manasi bitmis yerde otururken de kesiyom :) Abi sen player degilsin, sen direk bolum sonu moblarindansin :)[signature][hline]Nothing left to loose after loosing u.. Ahuramazda Alb/Kay RR5 Firewiz Achilleus Alb/Kay RR4 Paladin
dogums Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 valla ben purge 3 un yuksek rrlerde alinmasindan bahsetmistim rr4 te gidip purge 3 al demedim. ama purge 3 denemeyen varsa high rank mutlaka deneyin derim. ota boka purge kullaniosun zevkli oluo[signature][hline]Dogumgunu Level 50 Ranger ml2 sojourner Lancelot/Hibernia RR 3L6
trunbrelenor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 kardesimin acc acikmis onunla yazmisim dalginliktan pardon[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - WTB Zephyr Dede - Merlin Mid
Öne çıkan mesajlar