SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ya ben bir türlü bulamadım bazukayla ateş etmeyi[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 düzgün bilen biri cevaplayana kadar yardımcı olabildiğimce, bilgimce yardımcı olayım yanlış hatırlamıyorsam eğiliyor olman lazım, sadece 1 ateş hakkın var ve bazooka yı çektikten sonra bi süre eğilip o haldeyken ateş ediyorsun bazooka kullanmadığım tek secondary, yanlış bilgi verdiysem affola böyle hatırlıyorum..[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 eğilip vurucaksın..[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rooney Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 X e basarak eğil.Ondan sonra ateş et.[signature][hline]Pati Sözlük!!! Rooney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 müslüflüğün luzumu yok sen s ile eğil öle vur[signature][hline]Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Crouch değil Prone yapman gerek. Eğilmek deyince karıştırmayasın :)[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rooney Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 S ile eğilmiyorki? X ile eyiliyor? S ile nasıl ateş ediyorsunuz?[signature][hline]-Kobe-, 09 Aralık 2004 19:42 tarihinde MSN de demiş ki: -Kobe-: ne var çabuk konuş işim var Rooney: olm salakmısın lan sen -Kobe-: evet Pati Sözlük!!! Røøñéy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hay allam x ile yere yatıyor s ile eğiliyor[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZiKKaCu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 X ile yere yatıp mouse un sol tuşu ile ateş et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya arkadaşım X e basıp yere yatarsın böyle de ateş edersin S ye basar eğilirsin böylede ateş edersin Tuşları değiştirmediysen yapman gerekenler bunlardır[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ZiKKaCu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 değiştirdiyse options dan bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bir cevap istedik sadece cevap tartışmayalım plz. "x" ile yere yatıo "s" ile eğiliyo.[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 sad cim senin yazdığın cevap yukarda 2 kere belirtilmiş :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Millet post kasıyor ya resmen.Adam aynı mesajı atmı$ ya.Ne dir bu madalya sevgisi al ya postlarımı transfer ediiim[signature][hline] Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Karahanli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hehe... eğil yada yat mouseun sol tuşuyla ateş et... bazooka tek kullanımlık değildir bunuda hatırlatayım... sadece çok uzun zamanda doluor okadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 *!kafa atar* kardeş inadına mı yapıyorsun 5 kere yazılmış yukarda aynı şey[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Post kasmaya devam karahanli.okumadan cvp yaz oku aynısını yaz 5 6 defa daha yazkı postun artsın yaz yaz[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ohannes şaşkın burger diyor ve bu başlığı hala kitlemeyen yetkiliye de "heyoop!" diyorum(hey+hop)[signature][hline]-baba feci frp'ye sardım -o ne lan? -yaw fantasy role playing demek yani fantastik rol yapma demek (buraya kadar tamam adam gibi bişi dicek sandım) -nası bir oyun o -ya ultima online yokmu o işte!açıyorum bilgisayarı sabaha kadar -güzel birşey yani -evet evet zaten yapmışım gm hödö bödö oldum... (ekşisözlük;net'le frp'yi ayıramayan mallar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Diğer Arşiv Soldat Bazooka nasıl kullanılıyo? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 hay allam x ile yere yatıyor s ile eğiliyor[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiKKaCu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 X ile yere yatıp mouse un sol tuşu ile ateş et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya arkadaşım X e basıp yere yatarsın böyle de ateş edersin S ye basar eğilirsin böylede ateş edersin Tuşları değiştirmediysen yapman gerekenler bunlardır[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiKKaCu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 değiştirdiyse options dan bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Bir cevap istedik sadece cevap tartışmayalım plz. "x" ile yere yatıo "s" ile eğiliyo.[signature][hline]:( :( :( :( :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 sad cim senin yazdığın cevap yukarda 2 kere belirtilmiş :)[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Millet post kasıyor ya resmen.Adam aynı mesajı atmı$ ya.Ne dir bu madalya sevgisi al ya postlarımı transfer ediiim[signature][hline] Pyramos - Cristiano telefonu versene bi bakçam Cristiano - olmaz git ellerini yıka öyle gel pisletme telefonu,saçlarınıda yıka ya tuşların arasına kıl kaçarsa nolcak gitti telefon Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karahanli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hehe... eğil yada yat mouseun sol tuşuyla ateş et... bazooka tek kullanımlık değildir bunuda hatırlatayım... sadece çok uzun zamanda doluor okadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 *!kafa atar* kardeş inadına mı yapıyorsun 5 kere yazılmış yukarda aynı şey[signature][hline] Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın... -------------------------------------- Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün dünyaya yazık olacak -------------------------------------- Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol: -------------------------------------- Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Post kasmaya devam karahanli.okumadan cvp yaz oku aynısını yaz 5 6 defa daha yazkı postun artsın yaz yaz[signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ohannes şaşkın burger diyor ve bu başlığı hala kitlemeyen yetkiliye de "heyoop!" diyorum(hey+hop)[signature][hline]-baba feci frp'ye sardım -o ne lan? -yaw fantasy role playing demek yani fantastik rol yapma demek (buraya kadar tamam adam gibi bişi dicek sandım) -nası bir oyun o -ya ultima online yokmu o işte!açıyorum bilgisayarı sabaha kadar -güzel birşey yani -evet evet zaten yapmışım gm hödö bödö oldum... (ekşisözlük;net'le frp'yi ayıramayan mallar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar