atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 sitesinden yüklenmedi, 7010 diye kepaze birşeye üye yapmışlardı zorla bari kullanayım dedim, 50tl yükletecektim kadın diyor 50tl ücretsiz yüklemeye yapacağım ama sizi gold üye tarifesine geçireceğiz aylık 20 tl olarak diye başladı, uçak bileti-puan hediye edeceğiz onaylıyor musunuz? dedi. hayır kardeşim diyorum kalkmış ' uçak bileti veriyoruz daha napalım'diyor, dedim altımda arabam var kardeşim uçakla işim yok yükleyin şu tlyi dedigim vakit kartın son 3 rakamını tuşlamamı istedi, tam tuşladım dinliyorum takk telefon kapandı, ulan vodafone kullanırsam ne olayı bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 tl yüklemek ne ya fakir misiniz köylü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 vodafone vodem internet için kullanıyorum hattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?62,7974416 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar