infected Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ilk başta punk munk geçiniyodu da onu dinleyen kitleye bakınca dinlemekten vazgeçtim. viva la death metal :rock:[hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 kırarım kafanızı müziği umurumda değil hatunun ama benim eski sevgililerimden birine benziyor laf yok ahagabnrgf[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ben avrili sevmiyorum ki[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
mxzr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Vodan, 03 July 2003 01:23 tarihinde demiş ki: Avril sewenler dernei fln kur ozaman vadon adamin rozetleri var bi sallasa olursun lafa girme bence[hline]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 general olacam yıkacam buraları *!gaza gelir* bu arada hakkaten sempatik geldi hatun ilk çıktığında sonra ben bu hatuna benzeyen bi hatunla çıktım daha da sempatik geldi televizyonda görünce deliriyorum arada[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i]
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ehe hazir avril konusu yine acilmisken , dün basimdan gecen olayi anlatiyim:) durakta oturuodum, metroyu bekliyodum..birden önümden agir metalci yakisikli bi herif gecti , biz bakistik , kesistik bunla falan.. sonra bu eleman yanima oturdu.. ben birden avril lavigne in sesini duyar gibi oldum.. (olamazzz diyodum tabiiki icimden) yanima dönüp baktigimda o elemanda walkman oldugunu ögrendim.. ve avril lavigne dinliyomuss .. ohaa.. artik metalci görünümlü avril lavigne fanleride war olamaz... imdaakkkk..! ben tabi direk kaci$ ordan :-D[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
obacan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Avrilden nefret ederim... Allah korusun[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Mix Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 avril must die[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 abi avrlin chop sueyi şimdi indirdim gülsem mi ağlasammı karar veremedim kusasım geldi ya aynı küçük fino köpekleri gibi havlıyo sankı wake up falan derken hav hav diyo sanki ağlıycaammmm :(((([signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 aa avrilgül chop suey 'imi coverlamis yuh :-D bi keresindede mtv icon'da metallica-fuel sölemisti... öeh irenctiii... link weriyim izleyebilirsinis hatta http://www.mtv.com/onair/icon/metallica/live_performances.jhtml[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Mirage, 29 Haziran 2003 23:12 tarihinde demiş ki: Benim seviyorum Avril'i. Fuel cover'ı da gayet hoşuma gitmişti. Özellikle Limp Bizkit ve Korn'un MTV icon'daki cover'larına göre kat kat güzeldi. Ha chop suey'i daha dinlemedim şimdi indirmeye başladım. Bakalım nasılmış.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] bikere mtv iconda en baba çalan sum41 dı korn sanitaryum çalmıştı sanırım solosumu ne yok öyle bişeyler yarım yamalak çaldılar abuk şeyler yaptılar en iyisi sum41 geçişler falan süperdi zaten avril fuel söyleyebilecek sese sahip değil iğrençti dinlediğimde avril sux normalde sevmem yaptığı tarzı ama hoş kızdır[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 korn one calmisti.. cok süperdi zaten metallicanin elemanlari onlari ayaga kalkipta alkislamislardi :) ve korn son albümünde one 'ida albümlerine koydu...[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 "one" ı en iyi crematory söyler .[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 evet katiliorum crematoryde süper sölüo[signature][hline]I need u like a devil needs sin...
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: vaniLLe, 21 Ocak 2005 16:09 tarihinde demiş ki: evet katiliorum crematoryde süper sölüo +111111111[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 fear of the dark cradle of filth derim abi onasıl bir twin dir ya eşşek herif seni[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ya niye böylesiniz ya kız bi tane eylencesine söylemiş hemen eleştiriyosunuz.Üstelik stüdyo fln da ortamı yok.Siz efkarlıyken arkadaş arasında şarkı türkü mırıldandığınızda size"detone oluyon","bok gbi sesin var" ve biçok benzetme yapılması ne kdr gayrı ciddiyse bu da aynen öyle olmalı.Sadece eğlencesine..
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 zevk meselesi... sevmek zorundamiyiz... seninde sevmedigin sarkicilar yokmu.. onlari kalkip sende elestirirsin sonucta.. karsit görüslüler her zaman vardir bu hayatta .. zevkler we renkler tartisilmas demisler :)[signature][hline]siyah'in matemi...
screamer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 One i en güzel bence Korn söylüyor Korn - One denince aklıma Avril - Fuel geliyor - zaten hiç sevmiyorum - iyice fıttırıyorum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Munin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yaw zevk kısmı tartışılmaz anladımda renk kısmını senelerdir anlamam.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ayrica detone olupta beyin zitmeye hakki yok avril'in o piyasadaysa dikkat etmeli :-D[signature][hline]siyah'in matemi...
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bence de metalci tayfaların yaptıkları bişeye benzemiyo ona bakarsan..
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Cenk Erdem'in One yorumu Korn'unkinden daha basarili...
Öne çıkan mesajlar