wanderer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 mp3leri xmms ile dinlerken vokal önde oluyor ve daha kaliteli çalıyor sanki. ama WMPlayer ile dinlerken vokal boğuk bir şekilde arkada kalıyor (aynı mp3ler). ayrıca, xmms ile dinlerken müziğin bir kısmı sağ kulaklıktan, bir kısmı soldan vesaire dağılımlı bir şekilde geliyor (ki çok güzel oluyor bence). ama WMPlayer'da bu da yok. dvd'lerde de ses çok az oluyor WMPlayer'da. bunlar ben WMPlayer'ın ayarını yapamadığımdan mı? eğer öyleyse nasıl yapıcaz? değilse windowsda mp3leri adam gibi dinlemek için hangi programı tavsiye ediyonuz?[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 En cillop mp3 dinleme programı winamp diyorum ısrarla. Ama winamp de senin sorununu çözmez. Bana yabancı olan bir sorun değil senin anlattığın. Adam gibi bir ses kartı driveri bulman lazım. Onboard ses kartımda vardı aynı sorun. Daha sonra birisinden sound blaster ses kartı aldım, onun driverini kurdum. Sonuç: her iki ses kartı da çok temiz çalışıyordu :) Bir şekilde sound blaster kartın driveri gerekli birkaç ayar yaptı sanırım. Umarım daha teknik bilgiye sahip birileri gelir de anlatır bir şeyler.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 hmm, driver sorunu mantıklı. linuxda alsa kullanıyoruz, herşeye yetiyor maşallah. windows'un driver işinden de hiç çakmam aslında. bi de laptop zaten. hp.com da var mıdır acaba? bi gidip bakayım bari.[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 windows'da creative'in kendi driverlarını kullandığım için önce driver'ın kendi equalizer'ı süpre ayarlanmış. linuxta o kadar mükemmel değil. ben de xmms'ten dinlerken bu ses değişikliğini fark ettim. sadece xmms değil diğer programlarda da farklı oluyor... birbirine yakın sesler elde etmem için winamp ve xmms'teki equalizer'ların çok farklı şekillerde. nedense bana winamp'in sesi daha hoş geliyo. ama zamanla kulak ikisine de alışıyo. bu arada, ben de katılıyorum, en cillop müzik dinleme programı winamp. hazır bunlardan bahsederken, bendeki xmms .m4a dosyalarını çalamıyo ve bende birsürü .m4a müzik var. m4a çalan program veya plugin biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 xine kullanan bir seyleri denedin mi; gxine (gnome), totem falan? onlar calabilir buyuk ihtimalle. en muhtesem mp3 calma programi mpg321 ayrica :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 xmms gibisi yok. gel gelelim probleminin cozumu hakkinda zerre kadar fikrim yok. :) aslinda da mm.... Windows ta xmms kullanabilirsin Cygwin ile de ? Acep ne kadar faideli olur. ALSA halledior herseyi sonucta.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ekolayzir ayarini denedin mi? :-P[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 O olayı eqoalizerdan ayarlayabilirsin yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 tutturamadım bi türlü istediğim sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 o olayın eq'dan ayarlanması epeyce zordur ya tahminimce... Çünkü küçük bir arızadan çok büyük bir hastalık gibi :-p Anlıyorsunuz işte siz demeye çalıştığımı.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar