aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 staff veya armor farketmez.Ayrıca sana kimse garanti veremez yanmıcak diye. +4 ken bus (blessed upgrade scroll) basarsın patlar.Tamamen sans isi.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 beni bu forumda yanlış tanıdınız zaten herkes kendi havasında burası yeni gelenler için uygun deil size iyi oynlar
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 senin neyini yanlıs tanıcaz anlamadım. Burdaki herkez inan bildikleri kadar yardımcı oluyor millete ama cıkıpta 10 tane arka arkaya mesaj yazıp yok bana yardımcı olmuyorsunuz demeye hakkın yok. Kusura bakma.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 o ust uste yasılmıs msjların zamanına baktın mı? 100kere okunmuş diyo hiç bişe yasan yok tmm belki sorumluluk almak istemiyolar ama heralde bunun garantisinin olmadıgını biliyorum neden msjlar ben patlayınca gelmeye başladı
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Onlar senin reply lerin olmasın.Sen her reply yaptıgında gene +1 artar. 2. Benim anlatmak istedigim.Kimseye yardımcı olmuyorlar diye yok dandik siniz yok forumlar dandik deme hakkın HİCMİ HİC YOK. Bilmem anlatabiliyormuyum ?[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
3l_Fayed Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 istedigimi derim buna sen karar veremessin sakıncalı bişey dersem ya uyarılırım yada banlanırım ama senin tarafından degil. ben 100kere girmedigimi biliyorum ki diyorum ve daha fazla muhattab olmak istemiyorum seninle yani yazsanda boşa daha girmicem cvp bulamassın burdaki çogu kimse kendi havasında ilerliyo dedigim gibi yeni biri için uygun degil forumlar...
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Seninle muhattab olanda suc zaten.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 45 Roque DieZ 1/2 CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
NosFFeratu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: aKuMa_Tr, 24 Ocak 2005 19:11 tarihinde demiş ki: Seninle muhattab olanda suc zaten. -Nos burda yarılır- Arkadaşım bak yannış anlaşılma olmasın ama şans işi bilgiyi okuyarak öğreneceksin uygulyacaksın Bak inan sen gel bana yardımcı ol dedin ya Diezde olsan ederdim valla ba ama ben espri yapmıştım buna rağmen de yardım edicektim ama bak aresde olduğunu öğrendim oraya çok eskiden takılıyordum Neyse gene yardımcı olmak gerekirse +5 i busla yap +6olsun ondan sonada çok önemli ise +7 yapmak öncen nus la bişiler yak Bus 2.4 al onla yap basit yani respectly[signature][hline]Nos İstatistikileri; Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon da 897621 kere ölmüştür.
Öne çıkan mesajlar