Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Knight Online : New Rules Against Cheating Date : Jan 07, 2005 Author : Craig McGregor Dear Knight Online e-Gamers, It is with a heavy heart that we come to a decision to have an Enforcement Rule in effect in Knight Online gameplay due to the widespread item dupe exploitation. From today onwards, the following will apply at all times to sustain game balance within the servers: +8 Weapon: Delevel by 3 levels per +8 weapon per day for possession in the account per character. +9 Armour/Weapon: Delevel by 3 levels per +9 weapon/armour per day for possession in the account per character. +10 Armour/Weapon: Delevel by 10 levels per +10 weapon/armour per day for possession in the account per character. Pink/Green Rice Cakes/Water of Blessing/Abyss Holy Water: Account will be suspended for 1 week if the account is found with a total of more than 10 units from all inventory and storage in the account. Account will be suspended permanently if the account is found to contain more than 1000 units. http://www.mmorpg.com/
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Artık cılkının cıktıgını anlamıslar heralde.Yakında diger hacklerede bir cözüm bulurlar gibi geliyor.[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:4x Klan:Paticik Server:Xiki
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tamda ben bırakırken olcak şeymi :S ama artık oyunu sipariş verdim bile çok geç[signature][hline]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=:
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 rock oyunumu biraktin bide bunun ne anlama geldini aciklarmisiniz turkce :D[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bilmem ne anlama geliyo ? :)[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr:
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Yav kuralın ne anlama geldiğini soruyo. :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 haa :-P diyoki +8 +9 +10 olan zımbırtıların leveli 3 level düşürülcek +8>+5 +9>+6 +10>+7 olcak[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr:
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 tam +10 yapiodum sword brakerimi iiki yapmamisim :D[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 oha :-P :lol: bende iyiki staffımı +8e çıkarmamışım yoksa ağlardım[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr:
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ya nwn in cd sini buldum 1 orjinalmi olmasi lasim m. icin bu araada cd assada varmis orjinali arcadiumun ustunde oturuom D:[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 abi ben zor anlıyorum zaten bana tercüme ettirmeyin ya :( Baska birisi daha detaylı tercüme eder ama Kısaca; +8 silah yada armora sahip her accountdaki her karakter 3 lvl düsecek. +9 " " " " " " " " " " " +10 " " " " " " " " 10 lvl düsecek. Accountdaki her karakter canta ve bankasında 10 taneden fazla pink-green rice cake abyss water vs.. olursa account 1 haftalıgına,1000taneden fazla olursa süresiz kapatılacak. Dogrumu anlamısım bilmiyorum ama dogru heralde :hmm: Bu arada iyi birseymi,yoksa ko staffın dupe önlemedeki beceriksizligini salak bir yöntemle kapatmasımı,bu tartısılır tabi. Madem +10 a kadar item upgrade diye bir olay koyuyorsun,madem +8 den sonra glowlandırıyorsun,hemde dupeü engelleyemiyorsun,sonrada böyle birsey yapıyorsun.. Usko da su an aktif degil daha.[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:4x Klan:Paticik Server:Xiki
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 alla alla :S ben itemların leveli düşcek diye anlamıştım[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr:
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 rock pm e bak[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 baktım itemleri kirpiye verince accı verrim sana[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr:
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ok saten item gerekmio bi alan cekebilsin yter ;d[signature][hline]K N I G H T __ O N L I N E Name:TurkForEver Job:Hunter Server:Xigenon Level:3x Np:100 Clan:PaticiK Nationality:Orc
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Evet itemlerin lvli düscekmis :D ahaha Cok gaddarmısım canım bende,adamın lvlini düsürdüm :lol:[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:4x Klan:Paticik Server:Xiki
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Hayır abi,karakterin lvli olması gerek.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 ohaa diyoki charda bulunan her +8 ve üstü item için 3 level düşecek adam[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr:
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Karar verin be, maymun olduk burada :D Bana kalırsa da item'lerin leveli düşücek. Ama o zaman şöyle saçma bişi çıkıyo ortaya... +10 item'e sahip olan birisinin item'i bi anda 10 lvl birden düşücek??? Ee olmaz ki böyle bişi...
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Adamın lvli düsecek evet.Yoksa caydırıcı olmaz zaten.[signature][hline]Name:Buzkirpisii Nation:Ork Job:Assasian Lvl:4x Klan:Paticik Server:Xiki
Murtaza Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Höh, level 56 olmuşsun diyelim elinde bi tane +10 item var, bi anda 46 ya düşücen??? nereden baksan 3 haftalık emeğinin silinmesi demek bu...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 sade biçimde açıklıyım diyelimki benim 3 tane +8 itemmim var ve ben lvl 10um levelım 1 kalacak[signature][hline][b]Returns Back to NwN :=:=:=NeverWinter Nights=:=:=: :lol::-):-P:):-O:(:|:hrr:
GM-Azrael Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 +8 item a sahip olan adamların her gün her +8 item için 3 level ı düşecek ve bu acc deki tüm karakterlere uygulanacak... +9 item a sahip olan adamların her gün her +9 item için 3 level ı düşecek ve bu acc deki tüm karakterlere uygulanacak... +10 item a sahip olan adamların her gün her +10 item için 10 level ı düşecek ve bu acc deki tüm karakterlere uygulanacak... ayrıca item dupe a karşı çantasında 1000 in üzerinde item bulunduran şahıslar banlanacak...[signature][hline]Besmele çek...
Reflective Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Bu bence haksızlık çok küçük bir şans bile olsa insana çıkabilir +8 +9 hatta +10 bile böyle bir ihtimal var adam ballı ve rezalet çekiyor lvli düşüyor çok saçma birşey[signature][hline]Knight Online Nick :ViernaDoUrden Level:5x Server: Diez Speciality:Lightning Mage Race:El Morad (İnsan)
daedric Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2005 Böyle birşeyi yapabiliyorlarsa eminim karakterlerde bulunan +8 üstü eşyaların sayısınıda bilirler. Yani adamın birkaç eşyası +6, diğerleri +7 ve 1 tane +8 veya +9 varsa bu adam dupe yapmıyordur bence. Bütün eşyaları +8/+9 kalitesinde ise ya bu adam birçok kişi tarafından tanınıyor ve uzun zamandır hakkını vererek oynuyordur -ki bu tip oyuncuları tanımasanızda bilirsiniz- veya komple dupe yapıyordur ve adminlerin insiyatifine kalır. Birde şu cake'leri anlamadım ben, farzedelim ki 40 tane abyss gem biriktirdim ve bu abyss'lerden 15 tanesi cake çıktı, koydum kasama çıktım. Beni bu durumda 1 haftalığına banlayacaklar mı yani 10'dan fazla cake taşıdığım için, ne bu ? Düpedüz saçmalık olur böyleyse.[signature][hline]Karakter adı: Genghis_Khan Özellik: Rogue/Ranger Irk: El Morad Sunucu: Xigenon1 Seviye: 42 Clan: Agema
Öne çıkan mesajlar