xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Forumda özellikle son zamanlarda artan küfürlü ve argo konusmalardan gına geldi. ve Açıkçası bundan rahatsız oldum. herkese bys.[signature][hline]PRaXToR Orc İxgenon Paper Mage lvl 51 National Point: 55 Manner 585 ßir cümle ile ßen: Ölümü beklerken ßoş vakitlerimi değerlendiriyorum!
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Nooooldu şimdi la? :([signature][hline]Ne demişler "tedariksiz abdeste çıkan, domala domala taş ararmış"
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 küfür falan değilde gereksiz çok insan türedi burda.[signature][hline]Firearrow the Archer
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bırakmaz o bırakmaz. bi anlık sinirle yazmıştır gibigeliyor bana.[signature][hline]Name : TheKorea Server : Xigenon Race : El Morad Class : Rogue Level : 1x :P (geçici bi süre)
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 xx2xx forumu bırakmana açıkcası üzüldüm özellikle böyle ufak bir sebepten dolayı o foruma küfürlü topicler açanın msgları otomatik siliniyor 1 dakka içinde ve otomatik ipden ban yiyor.. Umarım iyi düşünmüşsündür,kendine ii bak..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Öne çıkan mesajlar