Sensible Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bunların "avoid the light" isimli şarkısını biliyorum sadece. Nakarat kısmı harika,ordaki vokalin sesine hasta oldum. Vokalin böyle güzel olduğu başka şarkıları da varmı?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 valla o şarkıyı dinlemedim de vokal genelde hoşuma gider benim -this love- konser bulabilirsen onu dinle bi de..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sleepwalker Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Araştırdım şööle bi "avoid the light" , Dracula 2000 in soundtrackiymiş. Vokalde Phil Anselmo olsa gerek... Pantera dinlemişliğim pek yok ama cowboys from hell albümü sevilen bi albüm onu dinleyebilirsin
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 panteranın tavsiye ettiğim şarkıları: cowboys from hell psycho holiday cemetery gates walk this love 5 minutes alone i'm broken floods suicide note part 1 ve 2 primal concrete sledge
Jester Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 albüm olarak far beyond driven'ı tavsiye ederim. i'm broken'ın mükemmel bir klibi vardır. gitaristleri dbd geçenlerde öldürüldü :([signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E
requem Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Panterayı bitiremezler!! bitirttirmem!! Canlı performansı korkunç efsane bi grup, her albümünü tavsiye edebilirim. Ama vulgar display of power daha bi aşmıştır.
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 paranoide deli hızlı ve super sololu bir coverları wardır ki oy diyorum. Cowboys from hell de favori şarkımdır.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L.
Demise Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Pantera candır CAN.Bitmez hiç bi zaman aLbümLeri yeter sonuna kadar dinLemeye.cogu sarkısı cok güseLdir..DinLenir..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Öne çıkan mesajlar